Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 716
Løg, rå
Engelsk navn
Onion, raw
Taxonomisk navn
Allium cepa L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11 11 1015, 1879
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 189 kJ 1003
Energi, kcal 45 kcal 1003
total-N 0,252 g 0,192 - 0,320 11 1073, 1825
Protein, total 1,6 g 1,200 - 2,000 11 1073, 1825
Protein, deklaration 1,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 8,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 8,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,9 g 1,64 - 2,20 12 1305
Fedt, total 0,3 g 0,2 - 0,2 3 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,4 - 0,6 11 1073, 1825
Tørstof 12,3 g 9,600 - 14,000 28 1073, 1305, 1825, 1879
Vand 87,7 g 86,000 - 90,400 28 1073, 1305, 1825, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 30,0 µg 10 - 49 6 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,070 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,070 mg 0,04 - 0,09 5 1034
B1-vitamin 0,044 mg 0,026 - 0,048 12 1305
B2-vitamin, riboflavin 0,015 mg 0,013 - 0,019 12 1305
Niacin 0,517 NE 1003
niacin 0,200 mg 0,11 - 0,32 10 1018
B6-vitamin 0,165 mg 0,131 - 0,214 12 1305
Pantothensyre 0,130 mg 1352
Biotin 0,900 µg 1344
Folat 36,0 µg 24 - 53 12 1305
Frit folat 15,0 µg 5,4 - 18,7 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 8,19 mg 1003
L-ascorbinsyre 8,19 mg 5 - 14,0 19 1073, 1305
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,90 mg 2,0 - 4,3 5 1058
Kalium, K 193 mg 148 - 214 12 1305
Calcium, Ca 22,9 mg 15,2 - 26,6 6 1015
Magnesium, Mg 9,60 mg 6,10 - 12,2 12 1305
Phosphor, P 40,1 mg 32,2 - 45,2 6 1015
Jern, Fe 0,330 mg 0,24 - 0,45 12 1305
Kobber, Cu 0,061 mg 0,060 0,032 - 0,100 52 1082
Zink, Zn 0,160 mg 0,12 - 0,22 12 1305
Jod, I 0,900 µg 0,4 - 2,2 5 1055
Mangan, Mn 0,230 mg 0,11 - 0,38 5 1348
Chrom, Cr 0,700 µg 0,500 0 - 2,3 56 1506
Selen, Se 0,500 µg 0,0 - 1,4 45 1843, 1914
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 3,55 µg 0,8 - 13,5 20 1843
Kviksølv, Hg 0,090 µg 0 - 1,14 56 1506
Arsen, As 0,340 µg 0,270 0 - 1,2 56 1506
Cadmium, Cd 1,44 µg 0,10 - 4,08 20 1843
Bly, Pb 0,300 µg 0,0 - 0,8 20 1843
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,37 g 1,40 1,0 - 1,83 6 1314, 1879
Glucose 1,97 g 2,22 0,8 - 2,3 6 1314, 1879
Monosaccharider, total 3,35 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 2 1314, 1879
Saccharose 1,80 g 1,85 1,6 - 2,0 6 1314, 1879
Disaccharider, total 1,80 g 1003
Raffinose 1,30 g 1,50 1,0 - 1,5 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, ialt 5,15 g 1003
Stivelse 0 g 1314
(a)Hexoses 1,11 g 1314
(b)Pentoses 0,160 g 1314
(c)UronicAcids 0,850 g 1314
Cellulose 0,860 g 1314
Lignin 0,070 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,071 33,3 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,028 13,3 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,100 46,7 1039
C18:3,n-3 0,014 6,67 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,071 33,3 1003
Sum monoumættede 0,028 13,1 1003
Sum polyumættede 0,114 53,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,213 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,014 6,57 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,100 46,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 30 120 1059
Leucin 53 210 1059
Lysin 50 200 1059
Methionin 12 47 1059
Cystin 10 38 1059
Phenylalanin 35 140 1059
Tyrosin 18 72 1059
Threonin 28 110 1059
Tryptofan 19 77 1059
Valin 38 150 1059
Arginin 214 850 1059
Histidin 18 72 1059
Alanin 35 140 1059
Asparaginsyre 93 370 1059
Glutaminsyre 333 1320 1059
Glycin 33 130 1059
Prolin 21 85 1059
Serin 28 110 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby