Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 72
Torsk, filet, rå
Engelsk navn
Cod, fillet, raw
Taxonomisk navn
Gadus morhua
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,695
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 321 kJ 1003
Energi, kcal 77 kcal 1003
total-N 2,996 g 2,592 - 3,424 97 1069, 1126, 1841
Protein, total 17,6 g 15,0 - 20,2 97 1069, 1126, 1841
Protein, deklaration 17,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,6 g 0,43 - 0,80 57 1126, 1818, 1841
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,07 - 1,7 97 1069, 1126, 1841
Tørstof 19,3 g 16,4 - 22,4 97 1069, 1126, 1841
Vand 80,7 g 77,600 - 83,600 97 1069, 1126, 1841
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
ß-caroten 0 µg 1003
D-vitamin 1,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,00 µg 1,0 - 1,1 2 1057
E-vitamin 0,450 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,450 mg 0,40 - 0,57 3 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 0,018 - 0,179 12 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg 0,029 - 0,058 8 1022
Niacin 4,85 NE 1003
niacin 2,00 mg 1,58 - 2,72 8 1018
B6-vitamin 0,221 mg 0,164 - 0,307 4 1072
Pantothensyre 0,140 mg 1352
Biotin 1,10 µg 0,70 - 1,3 4 1071
Folat 16,0 µg 12 - 20 4 1071
Frit folat 6,00 µg 5,3 - 6,4 4 1374
B12-vitamin 1,11 µg 0,60 - 2,00 53 1126, 1841
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 76,0 mg 70,0 - 82,0 3 1058
Kalium, K 338 mg 304 - 374 3 1058
Calcium, Ca 15,0 mg 7 - 31 3 1030
Magnesium, Mg 25,0 mg 23,5 - 26,1 3 1058
Phosphor, P 200 mg 1364
Jern, Fe 0,200 mg 0,12 - 0,22 4 1043
Kobber, Cu 0,019 mg 0,018 0,007 - 0,033 94 1534
Zink, Zn 0,380 mg 0,370 0,004 - 0,75 94 1534
Jod, I 253 µg 12 - 1040 96 1069, 1126, 1841
Mangan, Mn 0,020 mg 0 - 0,050 7 1368
Chrom, Cr 0,949 µg 0,2 - 4,7 51 1851, 1915
Selen, Se 28,7 µg 16,7 - 41,2 80 1890, 1915
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,42 µg 0 - 14,6 80 1890, 1915
Kviksølv, Hg 5,21 µg 2,1 - 16,0 81 1851, 1890, 1915
Arsen, As 273 µg 15,0 - 1217,9 81 1851, 1890, 1915
Cadmium, Cd 0,040 µg 0,0 - 0,45 80 1890, 1915
Bly, Pb 0,458 µg 0,0 - 3,70 81 1851, 1890, 1915
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,003 mg 2 1455
Tyramin 0,003 mg 1 1455
Phenylethylamin 0,003 mg 1 1455
Putrescin 0,030 mg 5 1479
Cadaverin 0,337 mg 1 1455
Spermin 1,47 mg 1 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,003 0,74 1818
C16:0 0,079 19,6 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,020 4,96 1818
C20:0 0,000 0,00 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,006 1,49 1818
C18:1,n-9 0,033 8,19 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,000 0,00 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,002 0,49 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,001 0,24 1818
C18:3,n-3 0,008 1,99 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,070 17,4 1818
C22:5,n-3 0,009 2,23 1818
C22:6,n-3 0,152 37,7 1818
Andre fedtsyrer 0,020 4,96 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,102 25,3 1003
Sum monoumættede 0,041 10,2 1003
Sum polyumættede 0,240 59,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,403 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,239 59,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,001 0,24 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 43 mg 1039
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 869 290 1059
Leucin 1350 450 1059
Lysin 1650 550 1059
Methionin 569 190 1059
Cystin 129 43 1059
Phenylalanin 689 230 1059
Tyrosin 659 220 1059
Threonin 749 250 1059
Tryptofan 171 57 1059
Valin 959 320 1059
Arginin 1080 360 1059
Histidin 360 120 1059
Alanin 1080 360 1059
Asparaginsyre 1830 610 1059
Glutaminsyre 2520 840 1059
Glycin 869 290 1059
Prolin 569 190 1059
Serin 749 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby