Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 74
Grisekød, nakkekam med svær, rå
Engelsk navn
Pork, collar with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Flæskesteg, Svinekød, nakkekam med svær, rå
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1139 kJ 1003
Energi, kcal 272 kcal 1003
total-N 2,622 g 2,608 2,304 - 2,880 40 1331
Protein, total 16,1 g 16,0 14,1 - 17,7 40 1331
Protein, deklaration 16,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 23,4 g 23,2 13,8 - 35,7 40 1331
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,8 0,69 - 0,93 40 1331
Tørstof 40,3 g 40,3 33,0 - 50,0 40 1331
Vand 59,7 g 59,8 50,000 - 67,000 40 1331
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,73 RE 1003
Retinol 9,73 µg 10,20 6,8 - 11,7 4 1331
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,730 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,180 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,110 µg 1300
E-vitamin 0,509 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,509 mg 0,575 0,20 - 0,88 20 1331
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,624 mg 0,610 0,34 - 0,88 20 1331
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,165 0,143 - 0,203 20 1331
Niacin 6,67 NE 1003
niacin 3,71 mg 3,80 2,2 - 5,1 20 1331
B6-vitamin 0,199 mg 0,190 0,15 - 0,28 20 1331
Pantothensyre 0,863 mg 0,825 0,49 - 1,44 20 1331
Biotin 4,15 µg 4,10 3,0 - 5,1 20 1331
Folat 5,09 µg 4,95 3,8 - 7,8 20 1331
B12-vitamin 0,890 µg 0,800 0,7 - 1,4 20 1331
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 59,2 mg 59,0 51 - 69 20 1331
Kalium, K 276 mg 272 241 - 329 20 1331
Calcium, Ca 8,41 mg 7,80 4,4 - 14,8 20 1331
Magnesium, Mg 16,7 mg 16,8 14,3 - 19,8 20 1331
Phosphor, P 155 mg 156 132 - 171 20 1331
Jern, Fe 0,751 mg 0,710 0,39 - 1,02 20 1331
Kobber, Cu 0,066 mg 0,065 0,05 - 0,09 20 1331
Zink, Zn 2,07 mg 2,06 1,44 - 2,78 20 1331
Jod, I 0,900 µg 1003
Mangan, Mn 0,011 mg 0,010 0,01 - 0,02 20 1331
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 7,3 126 1533
Selen, Se 8,90 µg 1917
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,80 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 1533
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 1533
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,019 0,09 1331
C12:0 0,040 0,19 1331
C14:0 0,349 1,68 1331
C16:0 5,01 24,0 1331
C18:0 2,69 12,9 1331
C20:0 0,034 0,16 1331
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,535 2,57 1331
C18:1,n-9 7,95 38,1 1331
C18:1,n-7 0,838 4,02 1331
C20:1,n-11 0,164 0,78 1331
C18:1,trans n-9 0,120 0,57 1331
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,52 12,1 1331
C18:3,n-3 0,222 1,07 1331
Andre fedtsyrer 0,356 1,71 1331
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,14 39,1 1003
Sum monoumættede 9,48 45,5 1003
Sum polyumættede 2,74 13,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,120 0,57 1003
Fedtsyrer, total 20,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,222 1,07 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,52 12,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 68 mg 68 60 - 77 20 1331
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 787 300 1059
Leucin 1180 450 1059
Lysin 1440 550 1059
Methionin 393 150 1059
Cystin 108 41 1059
Phenylalanin 603 230 1059
Tyrosin 551 210 1059
Threonin 682 260 1059
Tryptofan 178 68 1059
Valin 865 330 1059
Arginin 970 370 1059
Histidin 603 230 1059
Alanin 970 370 1059
Asparaginsyre 1440 550 1059
Glutaminsyre 2120 810 1059
Glycin 839 320 1059
Prolin 656 250 1059
Serin 629 240 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby