Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 743
Grisefilet, røget, pålæg
Engelsk navn
Pork, loin fillet, smoked
Synonymer
Svinefilet, røget, pålæg
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,885
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 473 kJ 1003
Energi, kcal 113 kcal 1003
total-N 3,104 g 20 1306
Protein, total 19,4 g 20 1306
Protein, deklaration 19,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,8 g 2,48 - 7,9 23 1306, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 5,4 g 20 1306
Tørstof 28,8 g 28,7 - 32,5 20 1306
Vand 71,2 g 67,500 - 71,300 20 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,430 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 20 1306
25-hydroxycholecalciferol 0,086 µg 1300
E-vitamin 0,330 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,330 mg 20 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 1,04 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,105 mg 20 1306
Niacin 11,2 NE 1003
niacin 7,70 mg 20 1306
B6-vitamin 0,300 mg 20 1306
Pantothensyre 0,840 mg 20 1306
Biotin 2,30 µg 20 1306
Folat 0,660 µg 20 1306
B12-vitamin 0,400 µg 20 1306
C-vitamin 27,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 27,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 2290 mg 1940 - 2840 20 1306
Natrium, Na 1725 mg 1325 - 2300 20 1306
Kalium, K 357 mg 20 1306
Calcium, Ca 5,03 mg 20 1306
Magnesium, Mg 23,5 mg 20 1306
Phosphor, P 326 mg 20 1306
Jern, Fe 0,400 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,040 mg 20 1306
Zink, Zn 1,28 mg 20 1306
Jod, I 0,700 µg 0,35 - 0,90 3 1055
Mangan, Mn 0,010 mg 20 1306
Chrom, Cr 40,0 µg 20 1306
Selen, Se 8,80 µg 20 1306
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 777
Nikkel, Ni 3,00 µg 20 1306
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 40,2 126 T 777
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 T 777
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 23,9 126 T 777
Bly, Pb 6,20 µg 2,90 0 - 150 126 T 777
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,047 1,41 1306
C16:0 0,839 25,2 1306
C18:0 0,461 13,8 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,103 3,11 1306
C18:1,n-9 1,54 46,1 1306
C20:1,n-11 0,026 0,76 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,246 7,38 1306
C18:3,n-3 0,000 0,00 1306
C20:4,n-6 0,031 0,92 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,042 1,26 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,35 40,5 1003
Sum monoumættede 1,66 50,0 1003
Sum polyumættede 0,277 8,32 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,33 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,277 8,32 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 47 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 962 310 1059
Leucin 1520 490 1059
Lysin 1740 560 1059
Methionin 528 170 1059
Cystin 137 44 1059
Phenylalanin 714 230 1059
Tyrosin 621 200 1059
Threonin 838 270 1059
Tryptofan 211 68 1059
Valin 1090 350 1059
Arginin 1150 370 1059
Histidin 714 230 1059
Alanin 1150 370 1059
Asparaginsyre 1740 560 1059
Glutaminsyre 2790 900 1059
Glycin 869 280 1059
Prolin 838 270 1059
Serin 776 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby