Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 750
Hamburgerryg, kogt
Engelsk navn
Pork, saddle, smoked, boiled
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 12 3 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,895
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 495 kJ 1003
Energi, kcal 118 kcal 1003
total-N 2,967 g 2,36 - 3,55 26 1306, 2125
Protein, total 18,5 g 14,750 - 22,188 26 1306, 2125
Protein, deklaration 18,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,9 g 1003
Tilsat sukker 0,5 g 1298
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 4,5 g 1,7 - 9,3 26 1306, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,3 g 3,41 - 4,99 26 1306, 2125
Tørstof 28,2 g 25,1 - 31,0 26 1306, 2125
Vand 71,8 g 69,000 - 74,900 26 1306, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,440 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 20 1306
25-hydroxycholecalciferol 0,088 µg 1300
E-vitamin 0,140 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,140 mg 20 1306
B1-vitamin 0,870 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,109 mg 20 1306
Niacin 8,92 NE 1003
niacin 5,60 mg 20 1306
B6-vitamin 0,330 mg 20 1306
Pantothensyre 0,600 mg 20 1306
Biotin 2,50 µg 20 1306
Folat 1,50 µg 20 1306
B12-vitamin 0,430 µg 20 1306
C-vitamin 40,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 40,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1725 mg 1215 - 2260 26 1306, 2125
Natrium, Na 1466 mg 978 - 2000 26 1306, 2125
Kalium, K 317 mg 20 1306
Calcium, Ca 5,13 mg 20 1306
Magnesium, Mg 21,5 mg 20 1306
Phosphor, P 301 mg 20 1306
Jern, Fe 0,520 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,050 mg 20 1306
Zink, Zn 1,39 mg 20 1306
Jod, I 1,40 µg 0,45 - 2,0 4 1055
Mangan, Mn 0,011 mg 20 1306
Chrom, Cr 30,0 µg 20 1306
Selen, Se 10,4 µg 8,21 - 16,4 30 1306, 1897
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1003
Nikkel, Ni 1,30 µg 20 1306
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,058 1,46 1306
C16:0 1,00 25,1 1306
C18:0 0,584 14,6 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,102 2,55 1306
C18:1,n-9 1,73 43,3 1306
C20:1,n-11 0,034 0,84 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,419 10,5 1306
C18:3,n-3 0,036 0,91 1306
C20:4,n-6 0,030 0,75 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,65 41,1 1003
Sum monoumættede 1,87 46,7 1003
Sum polyumættede 0,485 12,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,00 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,036 0,90 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,449 11,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 47 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 890 300 1059
Leucin 1370 460 1059
Lysin 1660 560 1059
Methionin 475 160 1059
Cystin 125 42 1059
Phenylalanin 682 230 1059
Tyrosin 623 210 1059
Threonin 771 260 1059
Tryptofan 199 67 1059
Valin 979 330 1059
Arginin 1100 370 1059
Histidin 682 230 1059
Alanin 1100 370 1059
Asparaginsyre 1660 560 1059
Glutaminsyre 2520 850 1059
Glycin 920 310 1059
Prolin 712 240 1059
Serin 742 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby