DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 750
Hamburgerryg, kogt
Engelsk navn
Pork, saddle, smoked, boiled
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 12 3 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,895
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 508 kJ 1003
Energi, kcal 121 kcal 1003
Nitrogen, total 2,944 g 20 1306
Protein, videnskabelig 18,4 g 20 1306
Protein, deklaration 18,4 g 20 1306
Kulhydrat, difference 0,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 4,9 g 2,5 - 9,3 20 1306
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,4 g 20 1306
Tørstof 28,5 g 27,7 - 31 20 1306
Vand 71,5 g 69 - 72,3 20 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
D-vitamin 0,440 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 20 1306
25-hydroxy D3-vitamin 0,0880 µg 1300
E-vitamin 0,140 α-TE
alfa-tokoferol 0,140 mg 20 1306
B1-vitamin 0,870 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,109 mg 20 1306
Niacinækvivalent 8,89 NE 1003
Niacin 5,60 mg 20 1306
B6-vitamin 0,330 mg 20 1306
Pantothensyre 0,600 mg 20 1306
Biotin 2,50 µg 20 1306
Folat 1,50 µg 20 1306
B12-vitamin 0,430 µg 20 1306
C-vitamin 40,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 40,0 mg 20 1306
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1780 mg 1380 - 2260 20 1306
Natrium, Na 1540 mg 978 - 2000 20 1306
Kalium, K 317 mg 20 1306
Calcium, Ca 5,13 mg 20 1306
Magnesium, Mg 21,5 mg 20 1306
Fosfor, P 301 mg 20 1306
Jern, Fe 0,520 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,0500 mg 20 1306
Zink, Zn 1,39 mg 20 1306
Jod, I 1,40 µg 0,45 - 2 4 1055
Mangan, Mn 0,0110 mg 20 1306
Chrom, Cr 30,0 µg 20 1306
Selen, Se 10,4 µg 8,21 - 16,4 30 1897, 1306
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1003
Nikkel, Ni 1,30 µg 20 1306
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1306
C12:0 0,000 0 1306
C14:0 0,064 1,45 1306
C16:0 1,100 25 1306
C18:0 0,640 14,5 1306
C20:0 0,000 0 1306
C22:0 0,000 0 1306
C24:0 0,000 0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1306
C16:1,n-7 0,112 2,55 1306
C18:1,n-9 1,900 43,3 1306
C20:1,n-11 0,037 0,843 1306
C18:1,trans 0,000 0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,460 10,4 1306
C18:3,n-3 (ALA) 0,040 0,911 1306
C20:4,n-6 0,033 0,752 1306
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1306
Sum mættede 1,804 41,1 1003
Sum monoumættede 2,049 46,7 1003
Sum polyumættede 0,533 12,1 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 4,386 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,040 0,911 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,493 11,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 47 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 883 300 1059
Leucin 1350 460 1059
Lysin 1650 560 1059
Methionin 471 160 1059
Cystin 124 42 1059
Phenylalanin 677 230 1059
Tyrosin 618 210 1059
Threonin 765 260 1059
Tryptofan 197 67 1059
Valin 972 330 1059
Arginin 1090 370 1059
Histidin 677 230 1059
Alanin 1090 370 1059
Asparaginsyre 1650 560 1059
Glutaminsyre 2500 850 1059
Glycin 913 310 1059
Prolin 707 240 1059
Serin 736 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby