Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 751
Tun i tomat, konserves
Engelsk navn
Tuna, in tomato sauce, canned
Taxonomisk navn
Thunnus thynnus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 494 kJ 1003
Energi, kcal 118 kcal 1003
total-N 2,752 g 1312
Protein, total 17,2 g 1312
Protein, deklaration 17,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,7 g 2,8 2,61 - 7,0 5 1312, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1312
Tørstof 25,9 g 1312
Vand 74,1 g 1312
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 372 RE 1003
Retinol 372 µg 1001
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 2,81 µg 1003
D3 cholecalciferol 2,81 µg 2,81 2,77 - 2,84 2 T 825
E-vitamin 1,20 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,20 mg 1,01 - 1,33 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 0 2 T 825
B2-vitamin, riboflavin 0,062 mg 0,062 0,059 - 0,064 2 T 825
Niacin 13,2 NE 1003
niacin 10,1 mg 1001
B6-vitamin 0,425 mg 1352
Pantothensyre 0,320 mg 1352
Biotin 3,00 µg T 1088
Folat 15,0 µg 7,5 - 18,4 6 1374
Frit folat 7,00 µg 3,5 - 12,7 6 1374
B12-vitamin 2,20 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1088
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 307 mg 192 - 409 3 1058
Kalium, K 350 mg 334 - 379 3 1058
Calcium, Ca 8,90 mg 8,90 8,6 - 9,2 2 T 825
Magnesium, Mg 27,0 mg 25,0 - 29,7 3 1058
Phosphor, P 164 mg 164 161 - 166 2 T 825
Jern, Fe 1,20 mg 1,2 - 1,2 2 1099
Kobber, Cu 0,053 mg 0,046 - 0,060 2 1099
Zink, Zn 1,80 mg 1,2 - 2,4 2 1099
Jod, I 15,6 µg 15,6 14,5 - 16,6 2 T 825
Mangan, Mn 0,012 mg 0,012 - 0,012 2 T 1088
Chrom, Cr 9,00 µg 0,50 - 28,0 4 T 1088
Selen, Se 68,0 µg 59 - 76 2 T 1088
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1088
Nikkel, Ni 2,00 µg 1 - 2 4 1348
Kviksølv, Hg 42,0 µg 21 - 85 4 1348
Arsen, As 99,0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 2,00 µg 1 - 4 4 1348
Bly, Pb 29,0 µg 7 - 47 4 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,200 mg 0 - 0,4 2 1473
Tyramin 0,656 mg <0,01 - 3,68 7 1455
Phenylethylamin 0,726 mg <0,01 - 4,46 7 1455
Putrescin 0,100 mg 0 - 0,3 2 1473
Cadaverin 8,05 mg 0,005 - 44,7 7 1455
Spermin 0,100 mg 0 - 0,3 2 1473
Spermidin 0 mg 0 - 0,3 2 1473
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1002
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,012 0,40 1818
C16:0 0,397 13,3 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,149 5,01 1818
C20:0 0,015 0,48 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,006 0,20 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,021 0,69 1818
C18:1,n-9 0,678 22,7 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,012 0,40 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,034 1,14 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,29 43,1 1818
C18:3,n-3 0,160 5,38 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,023 0,77 1818
C22:5,n-3 0,011 0,36 1818
C22:6,n-3 0,165 5,54 1818
Andre fedtsyrer 0,013 0,44 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,579 19,4 1003
Sum monoumættede 0,745 25,0 1003
Sum polyumættede 1,64 55,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,98 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,359 12,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,29 43,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 47 mg 2 T 904
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 936 340 1059
Leucin 1490 540 1059
Lysin 1540 560 1059
Methionin 550 200 1059
Cystin 83 30 1059
Phenylalanin 716 260 1059
Tyrosin 633 230 1059
Threonin 853 310 1059
Tryptofan 187 68 1059
Valin 1100 400 1059
Arginin 991 360 1059
Histidin 605 220 1059
Alanin 1070 390 1059
Asparaginsyre 1790 650 1059
Glutaminsyre 2370 860 1059
Glycin 716 260 1059
Prolin 660 240 1059
Serin 716 260 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby