DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 784
Krabbekløer, konserves
Engelsk navn
Crab claws, meat, canned
Taxonomisk navn
Cancer pagurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 473 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 473 kJ 1003
Energi (kcal) 112 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 112 kcal 1003
Protein 22,9 g 1364
Protein fra Aminosyrer 20,3 g 1003
Protein, deklaration 22,9 g 1364
Kulhydrat difference 1,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 1,8 g 1364
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,50 g 1003
Aske 1,9 g 1364
Tørstof 27,6 g 1364
Vand 72,4 g 1364
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 650 RE 1003
Retinol 650 µg T 800.0
beta-Caroten 0 µg T 800.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 2,40 α-TE
alfa-Tokoferol 2,40 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1364
Riboflavin (B2-vitamin) 0,395 mg 1364
Niacinækvivalent 5,97 NE 1003
Niacin 1,70 mg 1364
B6-vitamin 0,300 mg 1352
Pantotensyre 0,710 mg 1364
Biotin 0 µg T 800.0
Folat 20,0 µg 1374
Frit folat 3,00 µg 1374
B12-vitamin 13,5 µg 1364
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 800.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1000 mg 1347
Kalium 110 mg 1347
Calcium 120 mg 1364
Magnesium 32,0 mg 1344
Jern 3,50 mg 1364
Kobber 0,440 mg 0,2 - 0,78 11 1099
Zink 11,9 mg 2,4 - 35,6 11 1099
Krom 4,88 µg 0,4 - 9,1 5 1812, 1906
Selen 31,0 µg 21,8 - 50,3 5 1812, 1906
Fosfor 220 mg 1364
Jod 60,0 µg 21 - 205 5 1041
Nikkel 3,20 µg 1,9 - 4,7 5 1812, 1906
Kviksølv 5,92 µg 1,2 - 19,4 5 1812, 1906
Arsen 611 µg 43,3 - 2030 5 1812, 1906
Cadmium 14,8 µg 8,5 - 31,9 6 1812, 1906
Bly 3,82 µg 0,0 - 6,8 5 1812, 1906
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,10 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1345
C14:0 0,021 1,66 1344
C15:0 0,010 0,832 1344
C16:0 0,135 10,7 1344
C17:0 0,017 1,38 1344
C18:0 0,063 4,99 1344
C20:0 0,000 0,0 1345
C22:0 0,000 0,0 1345
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1345
C16:1,n-7 0,073 5,82 1344
C17:1,n-7 0,000 0,0 1345
C18:1,n-9 0,220 17,4 1344
C20:1,n-11 0,051 4,07 1344
C22:1,n-9 0,057 4,53 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,047 3,7 1344
C18:3,n-3 0,068 5,36 1344
C20:3,n-3 0,000 0,0 1345
C20:4,n-6 0,009 0,74 1344
C20:5,n-3 0,316 25 1344
C22:5,n-3 0,021 1,66 1344
C22:6,n-3 0,150 11,9 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,247 19,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,402 31,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,611 48,4 1003
Sum fedtsyrer 1,260 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,555 44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,056 4,44 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 78 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,664 1364
Isoleucin 1060 290 1344
Leucin 1980 540 1344
Lysin 1800 490 1344
Methionin 660 180 1344
Cystin 293 80 1344
Phenylalanin 916 250 1344
Tyrosin 843 230 1344
Threonin 1060 290 1344
Tryptofan 256 70 1344
Valin 1100 300 1344
Arginin 1910 520 1344
Histidin 440 120 1344
Alanin 1540 420 1344
Asparaginsyre 2490 680 1344
Glutaminsyre 3590 980 1344
Glycin 1500 410 1344
Prolin 989 270 1344
Serin 1170 320 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 80,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby