Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 795
Kylling, kød, rå
Engelsk navn
Chicken, flesh only, raw
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Synonymer
Kyllingekød
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 52
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,792
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 537 kJ 1003
Energi, kcal 128 kcal 1003
total-N 3,210 g 2,896 - 3,472 30 1840, 2089
Protein, total 19,3 g 17,3 - 20,9 30 1840, 2089
Protein, deklaration 19,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 5,6 g 3,2 - 10,0 34 1818, 1840, 2089
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,86 - 1,07 30 1840, 2089
Tørstof 25,9 g 23,0 - 28,7 30 1840, 2089
Vand 74,1 g 71,300 - 77,000 30 1840, 2089
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 16,0 RE 1003
Retinol 16,0 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,200 µg 1864
E-vitamin 0,290 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,290 mg 23 1379
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,096 mg 0,056 - 0,144 20 1840
B2-vitamin, riboflavin 0,158 mg 0,139 - 0,182 20 1840
Niacin 11,7 NE 1003
niacin 8,24 mg 16 1938
B6-vitamin 0,390 mg 0,31 - 0,52 20 1840
Pantothensyre 1,06 mg 1938
Biotin 2,00 µg 1344
Folat 21,2 µg 13 - 25,3 24 1840, 1845
Frit folat 10,0 µg 1344
B12-vitamin 0,420 µg 0,26 - 0,70 20 1840
C-vitamin 2,30 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,30 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 76,0 mg 52,3 - 96,0 4 T 959
Kalium, K 281 mg 253 - 310 4 T 959
Calcium, Ca 11,0 mg 9 - 13 4 1030
Magnesium, Mg 24,2 mg 18,5 - 33,0 46 1070, 1840
Phosphor, P 173 mg 24 1938
Jern, Fe 0,578 mg 0,42 - 1,06 46 1070, 1840
Kobber, Cu 0,036 mg - 0,047 25 1102
Zink, Zn 0,971 mg 0,64 - 1,29 46 1070, 1840
Jod, I 0,400 µg 0,2 - 0,7 5 1055
Mangan, Mn 0,014 mg 0,014 - 0,016 4 1348
Chrom, Cr 0,900 µg 0,600 0,0 - 5,2 28 1910
Selen, Se 12,4 µg 12,4 7,1 - 17,7 28 1910
Molybdæn, Mo 5,00 µg 4 1348
Nikkel, Ni 3,60 µg 0,0 - 23 66 1532, 1910
Kviksølv, Hg 0,142 µg 0 - 0,7 66 1532, 1910
Arsen, As 3,40 µg 2,70 2 - 11 38 1532
Cadmium, Cd 0 µg 0 0,0 - 0,2 28 1910
Bly, Pb 0,200 µg 0,000 0,0 - 1,0 28 1910
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,075 mg 1 1455
Tyramin 2,28 mg 1 1455
Phenylethylamin 0,010 mg 1 1455
Putrescin 0,590 mg 1 1455
Cadaverin 0,860 mg 1 1455
Spermin 5,82 mg 1 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,023 0,51 1818
C16:0 0,685 15,3 1818
C17:0 0,009 0,20 1818
C18:0 0,256 5,73 1818
C20:0 0,008 0,17 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,103 2,30 1818
C18:1,n-9 1,78 39,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,031 0,69 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,20 27,0 1818
C18:3,n-3 0,218 4,88 1818
C18:4,n-3 0,002 0,04 1818
C20:2,n-6 0,012 0,26 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,010 0,22 1818
C20:5,n-3 0,010 0,22 1818
C22:5,n-3 0,021 0,47 1818
C22:6,n-3 0,031 0,69 1818
Andre fedtsyrer 0,062 1,39 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,981 22,0 1003
Sum monoumættede 1,92 42,9 1003
Sum polyumættede 1,51 33,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,47 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,282 6,32 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,22 27,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 70 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 931 290 1059
Leucin 1410 440 1059
Lysin 1800 560 1059
Methionin 514 160 1059
Cystin 128 40 1059
Phenylalanin 738 230 1059
Tyrosin 610 190 1059
Threonin 803 250 1059
Tryptofan 209 65 1059
Valin 1060 330 1059
Arginin 1280 400 1059
Histidin 514 160 1059
Alanin 1190 370 1059
Asparaginsyre 1770 550 1059
Glutaminsyre 2660 830 1059
Glycin 1120 350 1059
Prolin 899 280 1059
Serin 803 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby