Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 840
Appelsinmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, orange
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 858 kJ 1003
Energi, kcal 205 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 49,0 g 1003
Tilsat sukker 44,0 g 1321
Kostfiber 0,7 g T 794
Fedt, total 0,3 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 53,0 g 1348
Vand 47,0 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 50,0 µg T 915
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 915
E-vitamin 0,300 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,300 mg 1 1034
alfa-tokotrienol 0 mg 1003
B1-vitamin 0 mg 0 - 0,001 7 T 915
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 1 1022
Niacin 0,150 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,05 - 0,19 14 1018
B6-vitamin 0,020 mg 0,019 - 0,021 2 1025
Pantothensyre 0 mg T 915
Biotin 0 µg T 915
Folat 5,00 µg T 915
Frit folat 5,00 µg T 915
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,00 mg 1,4 - 5,7 9 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 18,0 mg T 915
Kalium, K 44,0 mg T 915
Calcium, Ca 20,0 mg 15 - 30 3 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg T 915
Phosphor, P 13,0 mg T 915
Jern, Fe 0,500 mg 0,15 - 1,30 21 T 915
Kobber, Cu 0,120 mg T 915
Zink, Zn 0,027 mg T 915
Jod, I 0,500 µg 0,25 - 0,9 4 1055
Mangan, Mn 0,021 mg T 915
Chrom, Cr 3,00 µg T 915
Selen, Se 0,300 µg T 915
Nikkel, Ni 10,0 µg T 915
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 2,00 mg 0,80 - 3,84 6 T 915
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 47,0 g 1321
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 10 120 T 70
Leucin 16 200 T 70
Lysin 20 250 T 70
Methionin 3 34 T 70
Cystin 2 21 T 70
Phenylalanin 11 140 T 70
Tyrosin 7 83 T 70
Threonin 10 120 T 70
Tryptofan 3 41 T 70
Valin 16 200 T 70
Arginin 42 530 T 70
Histidin 7 83 T 70
Alanin 14 170 T 70
Asparaginsyre 58 720 T 70
Glutaminsyre 31 390 T 70
Glycin 11 140 T 70
Prolin 69 860 T 70
Serin 21 260 T 70

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby