DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 840
Appelsinmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, orange
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 858 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 824 kJ 1003
Energi (kcal) 202 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 194 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 49,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 49,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 47,0 g 1003
Kostfibre 0,7 g T 794.0
Fedt 0,3 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 53,0 g 1348
Vand 47,0 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 50,0 µg T 915.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 915.0
E-vitamin 0,300 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,300 mg 1 1034
alfa-Tokotrienol 0 mg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,0 - 0,001 7 T 915.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,155 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 0,05 - 0,19 14 1018
B6-vitamin 0,0200 mg 0,019 - 0,021 2 1025
Pantotensyre 0 mg T 915.0
Biotin 0 µg T 915.0
Folat 5,00 µg T 915.0
Frit folat 5,00 µg T 915.0
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,00 mg 1003
Ascorbinsyre 3,00 mg 1,4 - 5,7 9 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Kalium 44,0 mg T 915.0
Calcium 20,0 mg 15 - 30 3 1030
Magnesium 4,00 mg T 915.0
Jern 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 T 915.0
Kobber 0,120 mg T 915.0
Zink 0,0270 mg T 915.0
Mangan 0,0210 mg T 915.0
Krom 3,00 µg T 915.0
Selen 0,300 µg T 915.0
Fosfor 13,0 mg T 915.0
Jod 0,500 µg 0,25 - 0,9 4 1055
Nikkel 10,00 µg T 915.0
Sum mineraler 99,5 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 47,0 g 1321
Tilsat Sukker 42,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 42,9 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1003
Isoleucin 10 120 T 70.0
Leucin 16 200 T 70.0
Lysin 20 250 T 70.0
Methionin 3 34 T 70.0
Cystin 2 21 T 70.0
Phenylalanin 11 140 T 70.0
Tyrosin 7 83 T 70.0
Threonin 10 120 T 70.0
Tryptofan 3 41 T 70.0
Valin 16 200 T 70.0
Arginin 42 530 T 70.0
Histidin 7 83 T 70.0
Alanin 14 170 T 70.0
Asparaginsyre 58 720 T 70.0
Glutaminsyre 31 390 T 70.0
Glycin 11 140 T 70.0
Prolin 69 860 T 70.0
Serin 21 260 T 70.0
Sum essentielle Aminosyrer 171 T 70.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 448 T 70.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,00 mg 1 2187
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 T 915.0
Sum biogene aminer 2,00 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby