Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 843
Spinat, hakket, dybfrost
Engelsk navn
Spinach, chopped, frozen
Taxonomisk navn
Spinacia oleracea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 108 kJ 1003
Energi, kcal 26 kcal 1003
total-N 0,336 g 0,304 - 0,368 4 1346, 1825
Protein, total 2,1 g 1,900 - 2,300 4 1346, 1825
Protein, deklaration 2,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,0 g 1,8 - 2,1 4 1825
Fedt, total 0,5 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,9 - 1,7 4 1825
Tørstof 7,9 g 5,400 - 10,8 14 1808, 1825, 1879
Vand 92,1 g 89,200 - 94,600 14 1808, 1825, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 378 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 4534 µg 2760 - 8700 17 1118, 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 2,90 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,90 mg 1,57 - 4,75 5 T 50
K1-vitamin 340 µg 1 1006
B1-vitamin 0,094 mg 0,073 - 0,106 5 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,224 mg 0,214 - 0,232 5 1938
Niacin 1,07 NE 1003
niacin 0,507 mg 0,460 - 0,571 5 1938
B6-vitamin 0,190 mg 1352
Pantothensyre 0,130 mg 1352
Biotin 1,60 µg 1,2 - 2,2 4 T 50
Folat 220 µg 150 - 300 4 T 50
Frit folat 176 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 19,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 16,0 mg 9 - 23 9 1118
L-dehydroascorbinsyre 3,00 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 41,0 mg 8,1 - 101,0 3 T 50
Kalium, K 449 mg 307 - 590 3 T 50
Calcium, Ca 219 mg 115 - 329 9 1015, 1030
Magnesium, Mg 26,0 mg 1001
Phosphor, P 46,4 mg 38,7 - 53,7 6 1015
Jern, Fe 2,00 mg 1,3 - 2,5 9 1118
Kobber, Cu 0,100 mg 0,069 - 0,120 4 1348
Zink, Zn 0,410 mg 0,39 - 0,43 4 1348
Jod, I 3,40 µg 1,9 - 5,8 4 T 50
Mangan, Mn 0,350 mg 0,24 - 0,55 4 1348
Chrom, Cr 5,00 µg 4,0 - 7,0 4 1348
Selen, Se 0,100 µg 0,000 0,0 - 0,7 12 T 50
Nikkel, Ni 4,20 µg 2,90 1,4 - 12,2 10 T 50
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 6,00 mg 1 1488
Spermin 0,768 mg 1466
Spermidin 34,5 mg 1466
Serotonin 0,010 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 5 1879
Glucose 0 g 0 5 1879
Monosaccharider, total 0 g 1003
Saccharose 0,120 g 0,000 0 - 0,4 5 1879
Disaccharider, total 0,120 g 1003
Raffinose 0 g 0 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, ialt 0,120 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,056 13,9 T 50
C18:0 0,003 0,71 T 50
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,010 2,40 T 50
C18:1,n-9 0,018 4,56 T 50
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,056 13,9 T 50
C18:3,n-3 0,258 64,5 T 50
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 50
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,059 14,7 1003
Sum monoumættede 0,028 6,98 1003
Sum polyumættede 0,314 78,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,401 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,258 64,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,056 14,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 67 200 T 50
Leucin 121 360 T 50
Lysin 97 290 T 50
Methionin 21 63 T 50
Cystin 3 9 T 50
Phenylalanin 97 290 T 50
Tyrosin 50 150 T 50
Threonin 74 220 T 50
Tryptofan 34 100 T 50
Valin 97 290 T 50
Arginin 114 340 T 50
Histidin 37 110 T 50
Alanin 91 270 T 50
Asparaginsyre 185 550 T 50
Glutaminsyre 235 700 T 50
Glycin 84 250 T 50
Prolin 67 200 T 50
Serin 81 240 T 50

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby