Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 860
Due, vildt, kød, rå
Engelsk navn
Squab (pigeon), flesh, raw
Taxonomisk navn
Columba spp.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,829
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 592 kJ 1003
Energi, kcal 141 kcal 1003
total-N 3,216 g 1 1059
Protein, total 18,5 g 1 1059
Protein, deklaration 18,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1342
Fedt, total 7,5 g 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1342
Tørstof 27,2 g 1342
Vand 72,8 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 28,0 RE 1003
Retinol 28,0 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
B1-vitamin 0,283 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,285 mg 1938
Niacin 10,1 NE 1003
niacin 6,86 mg 23 1938
B6-vitamin 0,530 mg 1938
Pantothensyre 0,787 mg 1938
Folat 13,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,470 µg 1938
C-vitamin 7,20 mg 1003
L-ascorbinsyre 7,20 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 69,0 mg 1 1058
Kalium, K 270 mg 1 1058
Calcium, Ca 13,0 mg 1938
Magnesium, Mg 22,0 mg 1 1058
Phosphor, P 307 mg 1938
Jern, Fe 4,51 mg 1938
Kobber, Cu 0,594 mg 1938
Zink, Zn 2,70 mg 1938
Mangan, Mn 0,019 mg 1938
Kviksølv, Hg 0,009 µg 0,006 0,0 - 0,027 12 1944
Cadmium, Cd 1,73 µg 1,57 0,0 - 5,63 12 1944
Bly, Pb 38,4 µg 2,2 0,14 - 410,0 12 1944
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,010 0,16 1342
C16:0 1,02 17,0 1342
C18:0 0,933 15,5 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,300 4,99 1342
C18:1,n-9 2,37 39,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,03 17,1 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1342
C20:4,n-6 0,220 3,66 1342
C20:5,n-3 0,010 0,16 1342
C22:5,n-3 0,090 1,50 1342
C22:6,n-3 0,030 0,49 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,96 32,6 1003
Sum monoumættede 2,67 44,4 1003
Sum polyumættede 1,38 23,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 6,01 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,130 2,16 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,25 20,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 90 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 965 300 1059
Leucin 1510 470 1059
Lysin 1830 570 1059
Methionin 515 160 1059
Cystin 142 44 1059
Phenylalanin 804 250 1059
Tyrosin 611 190 1059
Threonin 836 260 1059
Tryptofan 196 61 1059
Valin 1190 370 1059
Arginin 1220 380 1059
Histidin 515 160 1059
Alanin 1190 370 1059
Asparaginsyre 1670 520 1059
Glutaminsyre 2570 800 1059
Glycin 997 310 1059
Prolin 836 260 1059
Serin 804 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby