DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 861
Franskbrød
Engelsk navn
Bread, white
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1146 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1146 kJ 1003
Energi (kcal) 271 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 271 kcal 1003
Protein 8,8 g 7,52 - 9,69 18 1834, 1257
Protein fra Aminosyrer 7,8 g 1003
Protein, deklaration 9,6 g 8,25 - 10,6 18 1834, 1257
Kulhydrat difference 52,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 47,6 g 1003
Kostfibre 3,6 g 2,8 - 6,07 18 1834, 1257
Fedt 3,9 g 1,6 - 6,04 22 1818, 1834, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,06 g 18 1003
Aske 1,5 g 1,03 - 1,97 18 1834, 1257
Tørstof 66,3 g 58,7 - 75,9 18 1834, 1257
Vand 33,7 g 24,1 - 41,3 18 1834, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-Tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 1034
alfa-Tokotrienol 0,1000 mg 0,05 - 0,13 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,166 mg 0,164 0,147 - 0,204 10 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0685 mg 0,05 - 0,104 18 1834, 1257
Niacinækvivalent 1,54 NE 1003
Niacin 1,000 mg 0,77 - 1,24 10 1018
B6-vitamin 0,0614 mg 0,049 - 0,078 18 1834, 1257
Pantotensyre 0,500 mg 1352
Biotin 2,27 µg 2,27 2,26 - 2,27 2 T 1301.0
Folat 40,2 µg 27 - 57 18 1834, 1257
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 424 mg 264 - 619 18 1834, 1257
Kalium 138 mg 107 - 165 18 1834, 1257
Calcium 39,0 mg 16 - 74 18 1834, 1257
Magnesium 20,3 mg 14 - 25 18 1834, 1257
Jern 1,08 mg 0,68 - 1,55 18 1834, 1257
Kobber 0,123 mg 0,015 - 0,24 53 1104, 1257
Zink 0,641 mg 0,39 - 0,94 61 1104, 1834, 1257
Mangan 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 1348
Krom 6,20 µg 4,4 1,2 - 14,1 30 1506
Molybdæn 0 µg 5 1348
Selen 2,65 µg 0,0 - 8,5 68 1506, 1815, 1846
Fosfor 114 mg 94 - 145 18 1834, 1257
Chlorid 873 mg 820,0 560 - 1460 10 1257
Jod 23,0 µg 1 2197
Nikkel 6,23 µg 2,1 - 26 38 1815, 1846
Kviksølv 0,640 µg 0,2 0,0 - 6,1 30 1506
Arsen 0,340 µg 0,0 0,0 - 2,3 30 1506
Cadmium 3,42 µg 0,7 - 7,1 68 1506, 1815, 1846
Bly 0,795 µg 0,0 - 2,3 38 1815, 1846
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,200 g 0,0 - 0,5 13 1104
Glukose 0,1000 g 0,0 - 0,2 13 1104
Sum monosakkarider 0,300 g 1003
Sakkarose 0,0500 g 1104
Sum disakkarider 0,0500 g 1003
Sum sukkerarter 0,350 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 46,7 g 40,8 - 49,9 20 1273, 1257
Lignin 0 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,000 0,0 1818
C14:0 0,053 2,02 1818
C16:0 0,473 18,1 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 0,244 9,35 1818
C20:0 0,020 0,758 1818
C22:0 0,000 0,0 1818
C24:0 0,000 0,0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,044 1,69 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 0,807 30,9 1818
C20:1,n-11 0,017 0,634 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,000 0,0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,826 31,7 1818
C18:3,n-3 0,122 4,69 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,000 0,0 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 0,789 30,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,868 33,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,948 36,4 1003
Sum fedtsyrer 2,605 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,122 4,69 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,826 31,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,539 1834, 1257
Isoleucin 385 250 1059
Leucin 662 430 1059
Lysin 216 140 1059
Methionin 143 93 1059
Cystin 169 110 1059
Phenylalanin 462 300 1059
Tyrosin 216 140 1059
Threonin 262 170 1059
Tryptofan 92 60 1059
Valin 446 290 1059
Arginin 354 230 1059
Histidin 200 130 1059
Alanin 292 190 1059
Asparaginsyre 431 280 1059
Glutaminsyre 2830 1840 1059
Glycin 369 240 1059
Prolin 1020 660 1059
Serin 462 300 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Cholin 8,10 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,670 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby