Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 874
Kvark, 45+
Engelsk navn
Cheese, Quarg, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 817 kJ 1003
Energi, kcal 195 kcal 1003
total-N 1,755 g 1221
Protein, total 11,2 g 1221
Protein, deklaration 11,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 15,4 g 65 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 1003
Tørstof 30,8 g 65 1221
Vand 69,2 g 65 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 137 RE 1003
Retinol 131 µg 1003
ß-caroten 68,0 µg 1003
D-vitamin 0,190 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,190 µg 1003
E-vitamin 0,390 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,390 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 0,040 0,04 - 0,04 3 T 307
B2-vitamin, riboflavin 0,230 mg 0,230 0,20 - 0,26 3 T 307
Niacin 2,74 NE 1003
niacin 0,173 mg 0,170 0,16 - 0,19 3 T 307
B6-vitamin 0,050 mg 0,050 0,05 - 0,05 3 T 307
Pantothensyre 0,260 mg 0,260 0,25 - 0,27 2 T 517
Biotin 1,50 µg 1,0 - 3,6 T 136
Folat 27,0 µg 6 T 307
Frit folat 2,00 µg T 517
B12-vitamin 0,470 µg 0,470 0,34 - 0,60 2 T 517
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg T 307
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 152 mg 18 - 522 21 1221
Natrium, Na 98,0 mg 13 - 338 21 1221
Kalium, K 143 mg 148 129 - 152 3 T 307
Calcium, Ca 230 mg 140 - 340 24 1221
Magnesium, Mg 11,8 mg 11,8 11,5 - 12,1 3 T 307
Phosphor, P 190 mg 80 - 330 24 1221
Jern, Fe 0,018 mg 0,018 0,016 - 0,019 3 T 307
Kobber, Cu 0,012 mg 0,018 0,000 - 0,019 3 T 307
Zink, Zn 0,477 mg 0,490 0,45 - 0,49 3 T 307
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,005 mg 0,006 0,003 - 0,007 3 T 307
Chrom, Cr 0,150 µg 1538
Selen, Se 4,00 µg 1003
Molybdæn, Mo 7,00 µg 1 T 307
Nikkel, Ni 1,05 µg 1,32 0,00 - 1,82 3 T 307
Cadmium, Cd 0,006 µg 1538
Bly, Pb 0,250 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,600 g 1217
D-mælkesyre 0,060 g 1217
Organiske syrer, tot. 0,660 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,020 mg 115 T 307
Tyramin 0,239 mg 33 T 307
Serotonin 0 mg T 307
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 3,60 g 3,60 3,5 - 3,7 3 T 307
Disaccharider, total 3,60 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,60 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,520 3,57 1227
C6:0 0,330 2,27 1227
C8:0 0,220 1,51 1227
C10:0 0,480 3,30 1227
C12:0 0,600 4,12 1227
C14:0 1,70 11,7 1227
C16:0 4,56 31,3 1227
C18:0 1,56 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,220 1,51 1227
C16:1,n-7 0,330 2,27 1227
C18:1,n-9 3,42 23,5 1227
C20:1,n-11 0,170 1,17 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,320 2,20 1227
C18:3,n-3 0,120 0,82 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,97 68,5 1003
Sum monoumættede 4,14 28,5 1003
Sum polyumættede 0,440 3,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 14,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 0,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,320 2,20 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 51 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 614 350 1059
Leucin 1040 590 1059
Lysin 895 510 1059
Methionin 316 180 1059
Cystin 40 23 1059
Phenylalanin 579 330 1059
Tyrosin 614 350 1059
Threonin 386 220 1059
Tryptofan 154 88 1059
Valin 755 430 1059
Arginin 351 200 1059
Histidin 316 180 1059
Alanin 351 200 1059
Asparaginsyre 790 450 1059
Glutaminsyre 2190 1250 1059
Glycin 228 130 1059
Prolin 1180 670 1059
Serin 632 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby