DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 874
Kvark, 45+
Engelsk navn
Cheese, Quarg, 45 % fidm.
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 817 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 817 kJ 1003
Energi (kcal) 197 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 197 kcal 1003
Protein 11,2 g 1221
Protein fra Aminosyrer 9,9 g 1003
Protein, deklaration 11,0 g 1221
Kulhydrat difference 2,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 15,4 g 65 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,25 g 21 1003
Aske 0,7 g 1003
Tørstof 30,8 g 65 1221
Vand 69,2 g 65 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 142 RE 1003
Retinol 131 µg 1003
beta-Caroten 68,0 µg 1003
D-vitamin 0,190 µg 1003
D3-vitamin 0,190 µg 1003
E-vitamin 0,390 α-TE
alfa-Tokoferol 0,390 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 0,04 0,04 - 0,04 3 T 307.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,230 mg 0,23 0,2 - 0,26 3 T 307.0
Niacinækvivalent 2,75 NE 1003
Niacin 0,173 mg 0,17 0,16 - 0,19 3 T 307.0
B6-vitamin 0,0500 mg 0,05 0,05 - 0,05 3 T 307.0
Pantotensyre 0,260 mg 0,26 0,25 - 0,27 2 T 517.0
Biotin 1,50 µg 1 - 3,6 T 136.0
Folat 27,0 µg 6 T 307.0
Frit folat 2,00 µg T 517.0
B12-vitamin 0,470 µg 0,47 0,34 - 0,6 2 T 517.0
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg T 307.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 98,0 mg 13 - 338 21 1221
Kalium 143 mg 148,0 129 - 152 3 T 307.0
Calcium 230 mg 140 - 340 24 1221
Magnesium 11,8 mg 11,8 11,5 - 12,1 3 T 307.0
Jern 0,0177 mg 0,018 0,016 - 0,019 3 T 307.0
Kobber 0,0123 mg 0,018 0,0 - 0,019 3 T 307.0
Zink 0,477 mg 0,49 0,45 - 0,49 3 T 307.0
Mangan 0,00533 mg 0,006 0,003 - 0,007 3 T 307.0
Krom 0,150 µg 1538
Molybdæn 7,00 µg 1 T 307.0
Selen 4,00 µg 1003
Fosfor 190 mg 80 - 330 24 1221
Chlorid 152 mg 18 - 522 21 1221
Jod 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148.0
Nikkel 1,05 µg 1,32 0,0 - 1,82 3 T 307.0
Cadmium 0,00600 µg 1538
Bly 0,250 µg 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 3,60 g 3,6 3,5 - 3,7 3 T 307.0
Sum disakkarider 3,60 g 1003
Sum sukkerarter 3,60 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,600 g 1217
D-mælkesyre 0,0600 g 1217
Sum organiske syrer 0,660 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,520 3,57 1227
C6:0 0,330 2,26 1227
C8:0 0,220 1,51 1227
C10:0 0,480 3,29 1227
C12:0 0,600 4,12 1227
C14:0 1,700 11,6 1227
C16:0 4,561 31,3 1227
C18:0 1,560 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,220 1,51 1227
C16:1,n-7 0,330 2,26 1227
C18:1,n-9 3,421 23,5 1227
C20:1,n-11 0,170 1,16 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,320 2,19 1227
C18:3,n-3 0,120 0,824 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 9,972 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,141 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,440 3,02 1003
Sum fedtsyrer 14,553 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,120 0,824 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,320 2,19 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 51 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,755 1221
Isoleucin 614 350 1059
Leucin 1040 590 1059
Lysin 895 510 1059
Methionin 316 180 1059
Cystin 40 23 1059
Phenylalanin 579 330 1059
Tyrosin 614 350 1059
Threonin 386 220 1059
Tryptofan 154 88 1059
Valin 755 430 1059
Arginin 351 200 1059
Histidin 316 180 1059
Alanin 351 200 1059
Asparaginsyre 790 450 1059
Glutaminsyre 2190 1250 1059
Glycin 228 130 1059
Prolin 1180 670 1059
Serin 632 360 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0200 mg 115 T 307.0
Serotonin 0 mg T 307.0
Cholin 26,8 mg 1 2187
Tyramin 0,239 mg 33 T 307.0
Sum biogene aminer 0,259 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby