DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 880
Rosin uden kerner
Engelsk navn
Raisin , seedless
Taxonomisk navn
Vitis spp.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,660
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1412 kJ 1003
Energi, kcal 333 kcal 1003
Nitrogen, total 0,517 g 0,498 - 0,608 55 1825, 1342
Protein, videnskabelig 3,2 g 3,11 - 3,8 55 1825, 1342
Protein, deklaration 3,2 g 3,11 - 3,8 55 1825, 1342
Kulhydrat, difference 78,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 74,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 68,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,6 g 3,4 - 3,7 3 1825
Fedt, total 1,6 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,6 - 1,9 3 1825
Tørstof 84,9 g 82,3 - 87,4 11 1878, 1825
Vand 15,1 g 12,6 - 17,7 11 1878, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
B1-vitamin 0,0850 mg 0,034 - 0,117 6 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0300 mg 0,017 - 0,056 6 1022
Niacinækvivalent 0,603 NE 1003
Niacin 0,500 mg 0,4 - 0,57 10 1018
B6-vitamin 0,110 mg 0,094 - 0,117 5 1025
Pantothensyre 0,140 mg 1352
Biotin 0 µg 280 1002
Folat 4,00 µg 5,01 - 6,6 4 1374
Frit folat 4,00 µg 0,8 - 7,9 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 3,30 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,30 mg 2,3 - 4,3 45 1342
beta-caroten 28,0 µg 26 - 29 2 1020
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 9,00 mg 8,9 - 9,5 3 1058
Kalium, K 785 mg 764 - 813 3 1058
Calcium, Ca 45,1 mg 33 - 54,7 6 1015
Magnesium, Mg 35,0 mg 33,4 - 36,7 3 1058
Fosfor, P 107 mg 89,1 - 125 6 1015
Jern, Fe 2,40 mg 1,2 - 5,2 5 1043
Kobber, Cu 0,320 mg 0,27 - 0,41 3 1348
Zink, Zn 0,300 mg 0,18 - 0,52 3 1348
Jod, I 2,00 µg 0,8 - 3,1 4 1055
Mangan, Mn 0,310 mg 0,3 - 0,33 3 1348
Chrom, Cr 8,80 µg 6,6 - 11 2 1079
Selen, Se 0,400 µg 0 - 0,7 2 1079
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 17,8 µg 1,6 - 49,3 8 1079, 1539
Kviksølv, Hg 0,700 µg 0,5 - 0,9 2 1079
Arsen, As 5,10 µg 3,2 - 7 2 1079
Cadmium, Cd 0,213 µg 0,05 - 0,6 8 1079, 1539
Bly, Pb 1,40 µg 1,4 0 - 2,4 5 1539
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 34,4 g 34,85 29,1 - 38 8 1878
Glukose 33,9 g 34,65 28,5 - 36,6 8 1878
Monosaccharider, total 68,3 g 1003
Sakkarose 0,550 g 0,45 0,3 - 1,3 8 1878
Disaccharider, total 0,550 g 1003
Sukkerarter, total 68,9 g 1003
Sorbitol 0,143 g 0,2 0 - 0,3 7 1878
Sukkeralkoholer, total 0,143 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Crude fibre 1,28 g 1,17 - 1,39 35 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,014 1,32 1342
C16:0 0,448 42,3 1342
C18:0 0,063 5,94 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,063 5,94 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,361 34,1 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,108 10,1 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,525 49,6 1003
Sum monoumættede 0,063 5,94 1003
Sum polyumættede 0,469 44,3 1003
Fedtsyrer, total 1,056 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,108 10,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,361 34,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 62 120 1059
Leucin 98 190 1059
Lysin 93 180 1059
Methionin 17 32 1059
Cystin 8 15 1059
Phenylalanin 62 120 1059
Tyrosin 13 26 1059
Threonin 72 140 1059
Tryptofan 6 12 1059
Valin 93 180 1059
Arginin 404 780 1059
Histidin 62 120 1059
Alanin 114 220 1059
Asparaginsyre 109 210 1059
Glutaminsyre 150 290 1059
Glycin 83 160 1059
Prolin 212 410 1059
Serin 67 130 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby