DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 880
Rosin uden kerner
Engelsk navn
Raisin , seedless
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1412 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1315 kJ 1003
Energi (kcal) 333 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 310 kcal 1003
Protein 3,2 g 3,11 - 3,8 55 1825, 1342
Protein fra Aminosyrer 1,5 g 1003
Protein, deklaration 3,2 g 3,11 - 3,8 55 1825, 1342
Kulhydrat difference 78,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 74,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 69,0 g 1003
Kostfibre 3,6 g 3,4 - 3,7 3 1825
Fedt 1,6 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,02 g 3 1003
Aske 1,7 g 1,6 - 1,9 3 1825
Tørstof 84,9 g 82,3 - 87,4 11 1878, 1825
Vand 15,1 g 12,6 - 17,7 11 1878, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,67 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 28,0 µg 26 - 29 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0850 mg 0,034 - 0,117 6 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 0,017 - 0,056 6 1022
Niacinækvivalent 0,603 NE 1003
Niacin 0,500 mg 0,4 - 0,57 10 1018
B6-vitamin 0,110 mg 0,094 - 0,117 5 1025
Pantotensyre 0,140 mg 1352
Biotin 0 µg 280 1002
Folat 4,00 µg 5,01 - 6,6 4 1374
Frit folat 4,00 µg 0,8 - 7,9 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 3,30 mg 1003
Ascorbinsyre 3,30 mg 2,3 - 4,3 45 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 9,00 mg 8,9 - 9,5 3 1058
Kalium 785 mg 764 - 813 3 1058
Calcium 45,1 mg 33 - 54,7 6 1015
Magnesium 35,0 mg 33,4 - 36,7 3 1058
Jern 2,40 mg 1,2 - 5,2 5 1043
Kobber 0,320 mg 0,27 - 0,41 3 1348
Zink 0,300 mg 0,18 - 0,52 3 1348
Mangan 0,310 mg 0,3 - 0,33 3 1348
Krom 8,80 µg 6,6 - 11 2 1079
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 0,400 µg 0,0 - 0,7 2 1079
Fosfor 107 mg 89,1 - 125 6 1015
Jod 2,00 µg 0,8 - 3,1 4 1055
Nikkel 17,8 µg 1,6 - 49,3 8 1079, 1539
Kviksølv 0,700 µg 0,5 - 0,9 2 1079
Arsen 5,10 µg 3,2 - 7 2 1079
Cadmium 0,213 µg 0,05 - 0,6 8 1079, 1539
Bly 1,40 µg 1,4 0,0 - 2,4 5 1539
Sum mineraler 984 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 34,4 g 34,85 29,1 - 38 8 1878
Glukose 33,9 g 34,65 28,5 - 36,6 8 1878
Sum monosakkarider 68,3 g 1003
Sakkarose 0,550 g 0,45 0,3 - 1,3 8 1878
Sum disakkarider 0,550 g 1003
Sum sukkerarter 68,8 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0,143 g 0,2 0,0 - 0,3 7 1878
Sum sukkeralkoholer 0,143 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1344
Crude fibre 1,28 g 1,17 - 1,39 35 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,014 1,32 1342
C16:0 0,448 42,3 1342
C18:0 0,063 5,94 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,063 5,94 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,361 34,1 1342
C18:3,n-3 0,108 10,1 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,525 49,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,063 5,94 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,469 44,3 1003
Sum fedtsyrer 1,056 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,108 10,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,361 34,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,517 1825, 1342
Isoleucin 62 120 1059
Leucin 98 190 1059
Lysin 93 180 1059
Methionin 17 32 1059
Cystin 8 15 1059
Phenylalanin 62 120 1059
Tyrosin 13 26 1059
Threonin 72 140 1059
Tryptofan 6 12 1059
Valin 93 180 1059
Arginin 404 780 1059
Histidin 62 120 1059
Alanin 114 220 1059
Asparaginsyre 109 210 1059
Glutaminsyre 150 290 1059
Glycin 83 160 1059
Prolin 212 410 1059
Serin 67 130 1059
Sum essentielle Aminosyrer 566,095
Sum ikke essentielle aminosyrer 1159,62
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0,0 - 0,025 1488
Cholin 11,1 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,660 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby