Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 882
Kylling, ben, kød og skind, rå
Engelsk navn
Chicken, leg, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 51 20 1127
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 635 kJ 1003
Energi, kcal 152 kcal 1003
total-N 3,088 g 1347
Protein, total 18,4 g 1347
Protein, deklaration 18,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 8,7 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 0,9 g 1347
Tørstof 28,0 g 1347
Vand 72,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 28,0 RE 1003
Retinol 28,0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg 1347
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,070 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,180 mg 1347
Niacin 8,75 NE 1003
niacin 5,40 mg 1347
B6-vitamin 0,300 mg 1347
Folat 9,00 µg 1347
B12-vitamin 0,350 µg 1347
C-vitamin 3,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,00 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 83,0 mg 1347
Kalium, K 210 mg 1347
Calcium, Ca 11,0 mg 1347
Magnesium, Mg 21,0 mg 1347
Phosphor, P 154 mg 1347
Jern, Fe 1,03 mg 1347
Zink, Zn 2,00 mg 1347
Chrom, Cr 1,50 µg 0,50 0,1 - 27,0 39 1824
Selen, Se 12,5 µg 11,9 8,0 - 17,2 39 1824
Nikkel, Ni 0,300 µg 0,100 0 - 2,8 39 1824
Kviksølv, Hg 0,200 µg 0,100 0 - 0,8 39 1824
Cadmium, Cd 0 µg 0 0 - 0,1 39 1824
Bly, Pb 0,700 µg 0,600 0 - 2,7 39 1824
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,012 0,15 1346
C14:0 0,071 0,88 1346
C16:0 1,86 23,4 1346
C18:0 0,514 6,46 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,490 6,16 1346
C18:1,n-9 3,06 38,5 1346
C20:1,n-11 0,089 1,12 1346
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,70 21,3 1346
C18:3,n-3 0,083 1,04 1346
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,047 0,59 1346
C20:5,n-3 0,006 0,07 1346
C22:5,n-3 0,006 0,07 1346
C22:6,n-3 0,018 0,23 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,46 30,9 1003
Sum monoumættede 3,64 45,7 1003
Sum polyumættede 1,86 23,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 7,96 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,113 1,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,75 21,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 81 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 896 290 1059
Leucin 1360 440 1059
Lysin 1730 560 1059
Methionin 494 160 1059
Cystin 124 40 1059
Phenylalanin 710 230 1059
Tyrosin 587 190 1059
Threonin 772 250 1059
Tryptofan 201 65 1059
Valin 1020 330 1059
Arginin 1240 400 1059
Histidin 494 160 1059
Alanin 1140 370 1059
Asparaginsyre 1700 550 1059
Glutaminsyre 2560 830 1059
Glycin 1080 350 1059
Prolin 865 280 1059
Serin 772 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby