Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 9
Pære, rå
Engelsk navn
Pear, raw
Taxonomisk navn
Pirus communis L. var. sativa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 9 12 2127
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 207 kJ 1003
Energi, kcal 49 kcal 1003
total-N 0,049 g 0,032 - 0,080 27 1073, 1825, 2127
Protein, total 0,3 g 0,200 - 0,500 27 1073, 1825, 2127
Protein, deklaration 0,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 14,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,2 g 2,59 - 4,81 28 1305, 2127
Fedt, total 0,1 g 0,0 <0,5 - 0,2 3 1825, 2127
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 0,2 - 0,31 16 1825, 2127
Tørstof 15,0 g 11,600 - 18,7 53 1073, 1305, 1808, 1825, 1878, 2127
Vand 85,0 g 81,300 - 88,400 53 1073, 1305, 1808, 1825, 1878, 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,42 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 65,0 µg 39 - 91 2 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,580 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,580 mg 0,580 0,39 - 0,77 2 2127
B1-vitamin 0,010 mg <0,02 - 0,023 28 1305, 2127
B2-vitamin, riboflavin 0,009 mg <0,02 - 0,020 28 1305, 2127
Niacin 0,280 NE 1003
niacin 0,230 mg 0,211 0,145 - 0,60 12 2127
B6-vitamin 0,010 mg <0,04 - 0,04 28 1305, 2127
Pantothensyre 0,052 mg 0,052 0,030 - 0,073 12 2127
Biotin 0,447 µg 0,385 0,31 - 1,12 10 2127
Folat 16,0 µg 7 - 22 16 1305
Frit folat 4,00 µg 2,6 - 6,6 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 6,06 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,26 mg 4,55 3,0 - 10,2 12 2127
L-dehydroascorbinsyre 0,800 mg 0,745 0,39 - 1,3 12 2127
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 0,778 mg 0,790 0,316 - 1,42 12 2127
Kalium, K 122 mg 79 - 162 28 1305, 2127
Calcium, Ca 10,1 mg 5,25 - 14,1 24 1015, 1030, 2127
Magnesium, Mg 6,46 mg 3,65 - 8,39 31 1058, 1305, 2127
Phosphor, P 11,2 mg 11,1 8,9 - 14,3 12 2127
Jern, Fe 0,103 mg 0,06 - 0,176 28 1305, 2127
Kobber, Cu 0,065 mg 0,028 - 0,095 21 1103, 2127
Zink, Zn 0,112 mg 0,051 - 0,180 37 1103, 1305, 2127
Jod, I 0,165 µg 0,191 <0,18 - 0,42 12 2127
Mangan, Mn 0,052 mg 0,035 - 0,100 16 1348, 2127
Chrom, Cr 0,023 µg 0,000 <0,24 - 0,277 12 2127
Selen, Se 0,100 µg 0,033 <0,056 - 0,57 12 2127
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 8,50 µg 0,92 - 30,3 111 1539, 1817, 2127
Kviksølv, Hg 1,09 µg 0,02 12 2127
Arsen, As 0,467 µg 0,176 <0,065 - 2,56 12 2127
Cadmium, Cd 0,479 µg 0,025 - 1,86 111 1539, 1817, 2127
Bly, Pb 0,164 µg 0,166 0,047 - 0,29 12 2127
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Tyramin 0 mg 1 1485
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 5,97 g 6,05 3,3 - 8,00 20 1878, 2127
Glucose 1,67 g 1,57 0,7 - 2,8 20 1878, 2127
Monosaccharider, total 7,64 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 2 1878
Saccharose 0,688 g 0,655 <0,1 - 1,8 20 1878, 2127
Disaccharider, total 0,688 g 1003
Sukkerarter, ialt 8,33 g 1003
Sorbitol 2,24 g 2,20 1,3 - 3,4 8 1878
Sukkeralkoholer, total 2,24 g 1003
Stivelse 0 g 0 3 1314, 2127
(a)Hexoses 0,330 g 1337
(b)Pentoses 0,630 g 1337
(c)UronicAcids 0,330 g 1337
Cellulose 0,630 g 1314
Lignin 0,400 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,010 18,6 1039
C18:0 0,002 4,64 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 1,69 1039
C18:1,n-9 0,007 12,7 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,025 46,8 1039
C18:3,n-3 0,008 15,6 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,012 22,6 1003
Sum monoumættede 0,008 15,1 1003
Sum polyumættede 0,033 62,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,053 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,008 15,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,025 47,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 12 250 1059
Leucin 20 410 1059
Lysin 20 410 1059
Methionin 3 63 1059
Cystin 2 31 1059
Phenylalanin 12 250 1059
Tyrosin 5 94 1059
Threonin 11 220 1059
Tryptofan 3 63 1059
Valin 15 310 1059
Arginin 9 190 1059
Histidin 6 130 1059
Alanin 14 280 1059
Asparaginsyre 57 1160 1059
Glutaminsyre 31 630 1059
Glycin 12 250 1059
Prolin 27 560 1059
Serin 15 310 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby