Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 904
Tun, rå
Engelsk navn
Tuna, raw
Taxonomisk navn
Thunnus thynnus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 496 kJ 1003
Energi, kcal 119 kcal 1003
total-N 4,400 g 1 1069
Protein, total 26,8 g 1 1069
Protein, deklaration 26,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,1 g 1 1069
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1 1069
Tørstof 29,2 g 1 1069
Vand 70,8 g 1 1069
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 372 RE 1003
Retinol 372 µg 123 - 834 12 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 2,81 µg 1003
D3 cholecalciferol 2,81 µg 2,81 2,77 - 2,84 2 T 825
E-vitamin 1,20 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,20 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,163 mg 1364
B2-vitamin, riboflavin 0,080 mg 1 1022
Niacin 13,6 NE 1003
niacin 8,50 mg 7,70 - 8,90 2 1018
B6-vitamin 1,00 mg 1 1025
Pantothensyre 0,660 mg 1364
Biotin 1,50 µg 1 1369
Folat 15,0 µg 7,5 - 18,4 6 1374
Frit folat 7,00 µg 3,5 - 12,7 6 1374
B12-vitamin 4,80 µg 1364
C-vitamin 2,60 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,60 mg 0,0 - 10,7 9 1369
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 43,0 mg 41 - 45 1343
Kalium, K 363 mg 252 - 518 42 1367
Calcium, Ca 10,0 mg 1 1030
Magnesium, Mg 50,0 mg 1 1367
Phosphor, P 200 mg 1364
Jern, Fe 1,50 mg 1,42 - 1,49 2 1043
Kobber, Cu 0,051 mg 0,019 - 0,085 20 T 1088
Zink, Zn 0,080 mg 1368
Jod, I 15,6 µg 15,6 14,5 - 16,6 2 T 825
Mangan, Mn 0,030 mg 0,010 - 0,050 2 1368
Chrom, Cr 1,05 µg 0,77 0,02 - 4,0 18 1916
Selen, Se 79,6 µg 48,8 - 232,7 30 1890, 1916
Nikkel, Ni 1,16 µg 0,008 - 14,3 30 1890, 1916
Kviksølv, Hg 35,1 µg 3,8 - 190,0 30 1890, 1916
Arsen, As 122 µg 65,9 - 267,8 31 1851, 1890, 1916
Cadmium, Cd 1,25 µg 0,24 - 3,34 31 1851, 1890, 1916
Bly, Pb 0,180 µg 0,015 - 0,48 12 1890
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 47 mg 2 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1450 330 T 1088
Leucin 2070 470 T 1088
Lysin 2510 570 T 1088
Methionin 792 180 T 1088
Cystin 189 43 T 1088
Phenylalanin 1100 250 T 1088
Tyrosin 968 220 T 1088
Threonin 1190 270 T 1088
Tryptofan 308 70 T 1088
Valin 1630 370 T 1088
Arginin 1540 350 T 1088
Histidin 1360 310 T 1088
Alanin 1670 380 T 1088
Asparaginsyre 2510 570 T 1088
Glutaminsyre 3430 780 T 1088
Glycin 1190 270 T 1088
Prolin 924 210 T 1088
Serin 1060 240 T 1088

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby