Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 915
Marmelade, uspec.
Engelsk navn
Marmalade, all types
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 860 kJ 1003
Energi, kcal 205 kcal 1003
total-N 0,080 g 1321
Protein, total 0,5 g 1321
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 48,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,5 g 1003
Tilsat sukker 52,0 g 1321
Kostfiber 1,0 g 1001
Fedt, total 0,5 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 53,0 g 1348
Vand 47,0 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 50,0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,04 - 0,4 7 1034
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
B1-vitamin 0 mg 0 - 0,001 7 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,035 mg 0,020 - 0,050 3 1022
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0,030 mg 0,029 - 0,031 2 1025
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 5,00 µg 1344
Frit folat 5,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 5,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,00 mg 2 - 16 13 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 18,0 mg 1344
Kalium, K 44,0 mg 1344
Calcium, Ca 35,0 mg 1344
Magnesium, Mg 4,00 mg 1344
Phosphor, P 13,0 mg 1344
Jern, Fe 0,500 mg 0,15 - 1,30 21 1043
Kobber, Cu 0,120 mg 1344
Zink, Zn 0,027 mg 1348
Jod, I 1,40 µg 0,12 - 2,0 5 1055
Mangan, Mn 0,021 mg 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 1348
Selen, Se 0,300 µg 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg 1348
Kviksølv, Hg 0,100 µg 1348
Cadmium, Cd 0,500 µg 1348
Bly, Pb 10,0 µg 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 2,00 mg 0,80 - 3,84 6 1485
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 50,0 g 1320
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby