DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 915
Marmelade, uspec.
Engelsk navn
Marmalade, all types
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 860 kJ 1003
Energi (kcal) 203 kcal 1003
Protein 0,5 g 1321
Protein, deklaration 0,5 g 1321
Kulhydrat difference 49,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,5 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1001
Fedt 0,5 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 53,0 g 1348
Vand 47,0 g 1348
Nitrogen 0,080 g 1321
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 50,0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 0,04 - 0,4 7 1034
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0 - 0,001 7 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0350 mg 0,02 - 0,05 3 1022
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0,0300 mg 0,029 - 0,031 2 1025
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 5,00 µg 1344
Frit folat 5,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 5,00 mg 1003
Ascorbinsyre 5,00 mg 2 - 16 13 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg 1344
Kalium 44,0 mg 1344
Calcium 35,0 mg 1344
Magnesium 4,00 mg 1344
Jern 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 1043
Kobber 0,120 mg 1344
Zink 0,0270 mg 1348
Mangan 0,0210 mg 1348
Krom 3,00 µg 1348
Selen 0,300 µg 1348
Fosfor 13,0 mg 1344
Jod 1,40 µg 0,12 - 2 5 1055
Nikkel 10,00 µg 1348
Kviksølv 0,1000 µg 1348
Cadmium 0,500 µg 1348
Bly 10,00 µg 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 50,0 g 1320
Tilsat Sukker 46,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 46,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 1485
Sum biogene aminer 2,00 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,4 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby