Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 958
Spinat, konserves
Engelsk navn
Spinach, canned
Taxonomisk navn
Spinacia oleracea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 92 kJ 1003
Energi, kcal 22 kcal 1003
total-N 0,432 g 1346
Protein, total 2,7 g 1346
Protein, deklaration 2,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,5 g 1001
Kulhydrat, tilgængelig 0,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,0 g 1001
Fedt, total 0,5 g 1001
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 11 1938
Tørstof 7,4 g 1003
Vand 92,6 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 208 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 2500 µg 2100 - 3460 5 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 1,35 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,35 mg 0,94 - 1,75 2 1034
K1-vitamin 360 µg 1 1006
B1-vitamin 0,010 mg 0,005 - 0,018 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,060 mg 0,042 - 0,090 4 1022
Niacin 1,02 NE 1003
niacin 0,300 mg 0,28 - 0,33 3 1018
B6-vitamin 0,070 mg 1352
Pantothensyre 0,065 mg 1352
Biotin 1,00 µg 1003
Folat 91,0 µg 1375
Frit folat 60,0 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 14,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 14,0 mg 13 - 14 1343
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 27,0 mg 6 1938
Kalium, K 346 mg 6 1938
Calcium, Ca 225 mg 136 - 287 6 1030
Magnesium, Mg 63,0 mg 1370
Phosphor, P 30,0 mg 11 - 44 1343
Jern, Fe 1,00 mg 0,4 - 2,4 4 1043
Kobber, Cu 0,100 mg 0,069 - 0,120 4 T 843
Zink, Zn 0,410 mg 0,39 - 0,43 4 T 843
Jod, I 2,20 µg 2,1 - 2,4 3 1055
Mangan, Mn 0,350 mg 0,24 - 0,55 4 T 843
Chrom, Cr 5,00 µg 4,0 - 7,0 4 T 843
Selen, Se 0,100 µg 0,000 0,0 - 0,7 12 T 50
Nikkel, Ni 4,20 µg 2,90 1,4 - 12,2 10 T 50
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Spermin 0,768 mg 1466
Serotonin 0,010 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,400 g 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,056 13,9 T 50
C18:0 0,003 0,71 T 50
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,010 2,40 T 50
C18:1,n-9 0,018 4,56 T 50
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,056 13,9 T 50
C18:3,n-3 0,258 64,5 T 50
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 50
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,059 14,7 1003
Sum monoumættede 0,028 6,98 1003
Sum polyumættede 0,314 78,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,401 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,258 64,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,056 14,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 86 200 T 50
Leucin 156 360 T 50
Lysin 125 290 T 50
Methionin 27 63 T 50
Cystin 4 9 T 50
Phenylalanin 125 290 T 50
Tyrosin 65 150 T 50
Threonin 95 220 T 50
Tryptofan 43 100 T 50
Valin 125 290 T 50
Arginin 147 340 T 50
Histidin 48 110 T 50
Alanin 117 270 T 50
Asparaginsyre 238 550 T 50
Glutaminsyre 302 700 T 50
Glycin 108 250 T 50
Prolin 86 200 T 50
Serin 104 240 T 50

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby