Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 959
Kylling, kød og skind, rå
Engelsk navn
Chicken, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 725 kJ 1003
Energi, kcal 173 kcal 1003
total-N 3,008 g 2,624 - 3,52 121 1070, 1127, 1840, 2089
Protein, total 18,0 g 15,6 - 21,2 121 1070, 1127, 1840, 2089
Protein, deklaration 18,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 11,3 g 5,4 - 17,0 121 1070, 1840, 2089
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,79 - 1,10 121 1070, 1127, 1840, 2089
Tørstof 30,3 g 25,200 - 34,300 121 1070, 1127, 1840, 2089
Vand 69,7 g 65,700 - 74,800 121 1070, 1127, 1840, 2089
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 7 - 12 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,200 µg 1864
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 1 1034
B1-vitamin 0,092 mg 0,051 - 0,14 71 1070, 1127, 1840
B2-vitamin, riboflavin 0,145 mg 0,12 - 0,18 71 1070, 1127, 1840
Niacin 11,3 NE 1003
niacin 8,00 mg 4,10 - 12,0 7 1018
B6-vitamin 0,364 mg 0,22 - 0,63 71 1070, 1127, 1840
Pantothensyre 1,20 mg 1344
Biotin 2,00 µg 1344
Folat 23,6 µg 15,1 - 36 46 1127, 1803, 1840
Frit folat 10,0 µg 1344
B12-vitamin 0,430 µg 0,2 - 0,76 44 1044, 1127, 1840
C-vitamin 1,60 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,60 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 76,0 mg 52,3 - 96,0 4 1058
Kalium, K 281 mg 253 - 310 4 1058
Calcium, Ca 11,0 mg 9 - 13 4 1030
Magnesium, Mg 22,4 mg 12,4 - 27,2 66 1070, 1127, 1840
Phosphor, P 147 mg 24 1938
Jern, Fe 0,585 mg 0,39 - 1,06 66 1070, 1127, 1840
Kobber, Cu 0,036 mg - 0,047 25 1102
Zink, Zn 0,916 mg 0,56 - 1,29 66 1070, 1127, 1840
Jod, I 0,400 µg 0,2 - 0,7 5 1055
Mangan, Mn 0,014 mg 0,014 - 0,016 4 1348
Chrom, Cr 3,80 µg 1,80 0 - 37,2 38 1506
Selen, Se 12,4 µg 12,4 7,1 - 17,7 28 T 795
Molybdæn, Mo 5,00 µg 4 1348
Nikkel, Ni 0,300 µg 0,100 0 - 2,8 39 T 882
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,100 0 - 0,7 38 1506
Arsen, As 3,40 µg 2,70 0,2 - 11,1 38 1506
Cadmium, Cd 2,00 µg 1,10 0 - 9,3 38 1506
Bly, Pb 2,30 µg 0,90 0 - 10,9 38 1506
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,075 mg 1 1455
Tyramin 2,28 mg 1 1455
Phenylethylamin 0,010 mg 1 1455
Putrescin 0,590 mg 1 1455
Cadaverin 0,860 mg 1 1455
Spermin 5,82 mg 1 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,042 0,40 1342
C14:0 0,085 0,81 1342
C16:0 2,31 22,2 1342
C18:0 0,963 9,29 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,529 5,10 1342
C18:1,n-9 3,32 32,0 1342
C20:1,n-11 0,042 0,40 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,39 23,1 1342
C18:3,n-3 0,085 0,81 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,349 3,37 1342
C20:5,n-3 0,042 0,40 1342
C22:5,n-3 0,085 0,81 1342
C22:6,n-3 0,127 1,22 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,40 32,8 1003
Sum monoumættede 3,89 37,5 1003
Sum polyumættede 3,08 29,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 10,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,339 3,27 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,74 26,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 75 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 872 290 1059
Leucin 1320 440 1059
Lysin 1680 560 1059
Methionin 481 160 1059
Cystin 120 40 1059
Phenylalanin 692 230 1059
Tyrosin 572 190 1059
Threonin 752 250 1059
Tryptofan 196 65 1059
Valin 993 330 1059
Arginin 1200 400 1059
Histidin 481 160 1059
Alanin 1110 370 1059
Asparaginsyre 1650 550 1059
Glutaminsyre 2500 830 1059
Glycin 1050 350 1059
Prolin 842 280 1059
Serin 752 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby