DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 959
Kylling, kød og skind, rå
Engelsk navn
Chicken, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 726 kJ 1003
Energi, kcal 174 kcal 1003
Nitrogen, total 3,008 g 2,62 - 3,52 121 2089, 1127, 1070, 1840
Protein, videnskabelig 18,0 g 0 15,6 - 21,2 121 1840, 2089, 1127, 1070
Protein, deklaration 18,0 g 0 15,6 - 21,2 121 1127, 1070, 1840, 2089
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 11,3 g 5,4 - 17 121 1840, -1, 2089, 1070
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,79 - 1,1 121 2089, 1070, 1127, 1840
Tørstof 30,3 g 25,2 - 34,3 121 2089, 1070, 1127, 1840
Vand 69,7 g 65,7 - 74,8 121 2089, 1070, 1127, 1840
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 7 - 12 2 1024
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3-vitamin 0,200 µg 1864
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-tokoferol 0,200 mg 1 1034
B1-vitamin 0,0924 mg 0,051 - 0,14 71 1070, 1127, 1840
B2-vitamin, riboflavin 0,145 mg 0,12 - 0,18 71 1840, 1070, 1127
Niacinækvivalent 11,3 NE 1003
Niacin 8,00 mg 4,1 - 12 7 1018
B6-vitamin 0,364 mg 0,22 - 0,63 71 1070, 1840, 1127
Pantothensyre 1,20 mg 1344
Biotin 2,00 µg 1344
Folat 23,6 µg 15,1 - 36 46 1127, 1803, 1840
Frit folat 10,00 µg 1344
B12-vitamin 0,430 µg 0,2 - 0,76 44 1127, 1044, 1840
C-vitamin 1,60 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,60 mg 1344
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 76,0 mg 52,3 - 96 4 1058
Kalium, K 281 mg 253 - 310 4 1058
Calcium, Ca 11,0 mg 9 - 13 4 1030
Magnesium, Mg 22,4 mg 12,4 - 27,2 66 1070, 1127, 1840
Fosfor, P 147 mg 24 1938
Jern, Fe 0,585 mg 0,39 - 1,06 66 1840, 1127, 1070
Kobber, Cu 0,0360 mg - 0,047 25 1102
Zink, Zn 0,916 mg 0,56 - 1,29 66 1070, 1127, 1840
Jod, I 0,400 µg 0,2 - 0,7 5 1055
Mangan, Mn 0,0140 mg 0,014 - 0,016 4 1348
Chrom, Cr 3,80 µg 1,8 0 - 37,2 38 1506
Selen, Se 12,4 µg 12,4 7,1 - 17,7 28 T 795
Molybdæn, Mo 5,00 µg 4 1348
Nikkel, Ni 0,300 µg 0,1 0 - 2,8 39 T 882
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,1 0 - 0,7 38 1506
Arsen, As 3,40 µg 2,7 0,2 - 11,1 38 1506
Cadmium, Cd 2,00 µg 1,1 0 - 9,3 38 1506
Bly, Pb 2,30 µg 0,9 0 - 10,9 38 1506
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0750 mg 1 1455
Tyramin 2,28 mg 1 1455
Phenylethylamin 0,01000 mg 1 1455
Putrescin 0,590 mg 1 1455
Cadaverin 0,860 mg 1 1455
Spermin 5,82 mg 1 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1342
C12:0 0,042 0,408 1342
C14:0 0,085 0,816 1342
C16:0 2,306 22,2 1342
C18:0 0,963 9,28 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,529 5,1 1342
C18:1,n-9 3,322 32 1342
C20:1,n-11 0,042 0,408 1342
C22:1,n-9 0,000 0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,391 23 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,085 0,816 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,349 3,36 1342
C20:5,n-3 (EPA) 0,042 0,408 1342
C22:5,n-3 0,085 0,816 1342
C22:6,n-3 (DHA) 0,127 1,22 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,396 32,7 1003
Sum monoumættede 3,893 37,5 1003
Sum polyumættede 3,079 29,6 1003
Fedtsyrer, total 10,367 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,339 3,26 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,740 26,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 75 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 872 290 1059
Leucin 1320 440 1059
Lysin 1690 560 1059
Methionin 481 160 1059
Cystin 120 40 1059
Phenylalanin 692 230 1059
Tyrosin 572 190 1059
Threonin 752 250 1059
Tryptofan 196 65 1059
Valin 993 330 1059
Arginin 1200 400 1059
Histidin 481 160 1059
Alanin 1110 370 1059
Asparaginsyre 1660 550 1059
Glutaminsyre 2500 830 1059
Glycin 1050 350 1059
Prolin 842 280 1059
Serin 752 250 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby