DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 959
Kylling, kød og skind, rå
Engelsk navn
Chicken, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus gallus domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 726 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 726 kJ 1003
Energi (kcal) 174 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 174 kcal 1003
Protein 18,0 g 0,0 15,6 - 21,2 121 2089, 1127, 1070, 1840
Protein fra Aminosyrer 14,8 g 1003
Protein, deklaration 18,0 g 0,0 15,6 - 21,2 121 2089, 1127, 1070, 1840
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 11,3 g 5,4 - 17 121 2089, 1070, 1127, 1840
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,19 g 4 1003
Aske 0,9 g 0,79 - 1,1 121 2089, 1070, 1127, 1840
Tørstof 30,3 g 25,2 - 34,3 121 2089, 1070, 1127, 1840
Vand 69,7 g 65,7 - 74,8 121 2089, 1070, 1127, 1840
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 7 - 12 2 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,200 µg 1003
D3-vitamin 0,200 µg 1864
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0924 mg 0,051 - 0,14 71 1070, 1127, 1840
Riboflavin (B2-vitamin) 0,145 mg 0,12 - 0,18 71 1070, 1127, 1840
Niacinækvivalent 11,3 NE 1003
Niacin 8,00 mg 4,1 - 12 7 1018
B6-vitamin 0,364 mg 0,22 - 0,63 71 1070, 1127, 1840
Pantotensyre 1,20 mg 1344
Biotin 2,00 µg 1344
Folat 23,6 µg 15,1 - 36 46 1127, 1803, 1840
Frit folat 10,00 µg 1344
B12-vitamin 0,430 µg 0,2 - 0,76 44 1044, 1127, 1840
C-vitamin 1,60 mg 1003
Ascorbinsyre 1,60 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 76,0 mg 52,3 - 96 4 1058
Kalium 281 mg 253 - 310 4 1058
Calcium 11,0 mg 9 - 13 4 1030
Magnesium 22,4 mg 12,4 - 27,2 66 1070, 1127, 1840
Jern 0,585 mg 0,39 - 1,06 66 1070, 1127, 1840
Kobber 0,0360 mg - 0,047 25 1102
Zink 0,916 mg 0,56 - 1,29 66 1070, 1127, 1840
Mangan 0,0140 mg 0,014 - 0,016 4 1348
Krom 3,80 µg 1,8 0,0 - 37,2 38 1506
Molybdæn 5,00 µg 4 1348
Selen 12,4 µg 12,4 7,1 - 17,7 28 T 795.0
Fosfor 147 mg 24 1938
Jod 0,400 µg 0,2 - 0,7 5 1055
Nikkel 0,300 µg 0,1 0,0 - 2,8 39 T 882.0
Kviksølv 0,130 µg 0,1 0,0 - 0,7 38 1506
Arsen 3,40 µg 2,7 0,2 - 11,1 38 1506
Cadmium 2,00 µg 1,1 0,0 - 9,3 38 1506
Bly 2,30 µg 0,9 0,0 - 10,9 38 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,042 0,408 1342
C14:0 0,085 0,816 1342
C16:0 2,306 22,2 1342
C18:0 0,963 9,28 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,529 5,1 1342
C18:1,n-9 3,322 32 1342
C20:1,n-11 0,042 0,408 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,391 23 1342
C18:3,n-3 0,085 0,816 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,349 3,36 1342
C20:5,n-3 0,042 0,408 1342
C22:5,n-3 0,085 0,816 1342
C22:6,n-3 0,127 1,22 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 3,396 32,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,893 37,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,079 29,6 1003
Sum fedtsyrer 10,367 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,339 3,26 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,740 26,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 75 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,008 2089, 1127, 1070, 1840
Isoleucin 872 290 1059
Leucin 1320 440 1059
Lysin 1690 560 1059
Methionin 481 160 1059
Cystin 120 40 1059
Phenylalanin 692 230 1059
Tyrosin 572 190 1059
Threonin 752 250 1059
Tryptofan 196 65 1059
Valin 993 330 1059
Arginin 1200 400 1059
Histidin 481 160 1059
Alanin 1110 370 1059
Asparaginsyre 1660 550 1059
Glutaminsyre 2500 830 1059
Glycin 1050 350 1059
Prolin 842 280 1059
Serin 752 250 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0750 mg 1 1455
Cholin 59,7 mg 1 2187
Tyramin 2,28 mg 1 1455
Phenylethylamin 0,01000 mg 1 1455
Putrescin 0,590 mg 1 1455
Cadaverin 0,860 mg 1 1455
Spermin 5,82 mg 1 1455
Sum biogene aminer 9,64 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby