DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 95
Ylette naturel
Engelsk navn
Ymer, low fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 246 kJ 1003
Energi, kcal 58 kcal 1003
Nitrogen, total 0,986 g 0,831 - 1,16 81 2092, 1236
Protein, videnskabelig 6,3 g 5,3 - 7,4 81 2092, 1236
Protein, deklaration 6,2 g 5,19 - 7,25 81 2092, 1236
Kulhydrat, difference 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 4,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 1,8 g 1,3 - 2,4 81 1236, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,92 0,92 - 0,92 1 2092
Tørstof 13,5 g 12,6 - 13,5 81 2092, 1236
Vand 86,5 g 86,4 - 87,4 81 2092, 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,7 RE 1003
Retinol 11,0 µg 1 2092
D-vitamin 0,0500 µg 1003
D3-vitamin 0,0500 µg 1003
E-vitamin 0,0400 α-TE
alfa-tokoferol 0,0400 mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0393 mg 0,03 - 0,048 4 1046, 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,225 mg 0,16 - 0,266 6 1046, 2092
Niacinækvivalent 1,60 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 0,07 - 0,12 3 1046, 2092
B6-vitamin 0,0440 mg 0,039 - 0,052 3 2092, 1046
Pantothensyre 0,330 mg 1 2092
Biotin 1,90 µg 1 2092
Folat 14,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,533 µg 0,44 - 0,64 3 1046, 2092
C-vitamin 0,400 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,400 mg 0,3 - 0,4 3 1046
beta-caroten 8,00 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 81,0 mg 57 - 103 10 1232, 2092
Natrium, Na 38,0 mg 1 2092
Kalium, K 156 mg 147 - 164 18 2092, 1232
Calcium, Ca 194 mg 172 - 214 19 2092, 1232
Magnesium, Mg 15,3 mg 13,7 - 17,1 19 2092, 1232
Fosfor, P 134 mg 117 - 151 18 2092, 1232
Jern, Fe 0,0240 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,0140 mg 1 2092
Zink, Zn 0,701 mg 0,63 - 0,79 7 1234, 2092
Jod, I 13,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,00300 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,360 µg 1 2092
Selen, Se 3,60 µg 1 2092
Nikkel, Ni 0,440 µg 1 2092
Cadmium, Cd 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 1,04 g 0,76 - 1,48 24 1224
D-mælkesyre 0,0300 g 0,01 - 0,15 19 1224
Mælkesyre, total 1,07 g 0,78 - 1,48 24 1224
Citronsyre 0,0400 g 0,01 - 0,14 25 1224
Organiske syrer, tot. 1,11 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 2092
Galaktose 0,0576 g 0 - 0,25 25 1224, 2092
Glukose 0 g 14 2092, 1224
Monosaccharider, total 0,0576 g 1003
Laktose 3,25 g 2,66 - 3,59 25 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 3,25 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 3,31 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,068 4 2092
C6:0 0,041 2,4 2092
C8:0 0,027 1,6 2092
C10:0 0,054 3,2 2092
C12:0 0,054 3,2 2092
C14:0 0,177 10,4 2092
C15:0 0,014 0,8 2092
C16:0 0,489 28,8 2092
C18:0 0,204 12 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,014 0,8 2092
C16:1,n-7 0,027 1,6 2092
C18:1,n-9 0,353 20,8 2092
C18:1,n-7 0,014 0,8 2092
C18:1,trans 0,068 4 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,041 2,4 2092
C18:2,conjugerede 0,014 0,8 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,014 0,8 2092
C18:2,trans 0,014 0,8 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,014 0,8 2092
Sum mættede 1,127 66,4 1003
Sum monoumættede 0,407 24 1003
Sum polyumættede 0,068 4 1003
Transfedtsyrer, total 0,081 4,8 1003
Fedtsyrer, total 1,697 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,014 0,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,041 2,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 8 mg 81 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 355 360 T 170
Leucin 631 640 T 170
Lysin 542 550 T 170
Methionin 187 190 T 170
Cystin 14 14 T 170
Phenylalanin 315 320 T 170
Tyrosin 325 330 T 170
Threonin 256 260 T 170
Tryptofan 90 91 T 170
Valin 444 450 T 170
Arginin 227 230 T 170
Histidin 187 190 T 170
Alanin 217 220 T 170
Asparaginsyre 503 510 T 170
Glutaminsyre 1340 1360 T 170
Glycin 138 140 T 170
Prolin 661 670 T 170
Serin 385 390 T 170

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby