DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 997
Jordbærmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, strawberry
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 1
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 960 kJ 1003
Energi, kcal 226 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g 1321
Protein, videnskabelig 0,5 g 1321
Protein, deklaration 0,5 g 1321
Kulhydrat, difference 55,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 54,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 54,3 g 1003
Tilsat sukker 45,0 g 1321
Kostfibre 1,2 g 1314
Fedt, total 0,5 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 59,0 g 1003
Vand 41,0 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg T 915
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,08 - 0,4 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 0 - 0,001 7 T 915
B2-vitamin, riboflavin 0,0350 mg 0,02 - 0,05 3 T 915
Niacinækvivalent 0,304 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,15 - 0,28 4 1018
B6-vitamin 0,0300 mg 0,029 - 0,031 2 1025
Pantothensyre 0,210 mg 1344
Biotin 1,80 µg 1344
Folat 5,00 µg T 915
Frit folat 5,00 µg T 915
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 14,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 14,0 mg 5 - 28 14 1017
beta-caroten 50,0 µg T 915
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 18,0 mg T 915
Kalium, K 44,0 mg T 915
Calcium, Ca 25,0 mg 13 - 36 5 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg T 915
Fosfor, P 13,0 mg T 915
Jern, Fe 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 T 915
Kobber, Cu 0,120 mg T 915
Zink, Zn 0,0270 mg T 915
Jod, I 1,40 µg 0,12 - 2 5 T 915
Mangan, Mn 0,0210 mg T 915
Chrom, Cr 3,00 µg T 915
Selen, Se 0,300 µg T 915
Nikkel, Ni 10,00 µg T 915
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 T 915
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,33 g 1314
Glukose 1,17 g 1314
Monosaccharider, total 2,50 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1314
Sakkarose 55,5 g 1314
Disaccharider, total 55,5 g 1003
Sukkerarter, total 58,0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,041 10,3 T 1
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,069 17,2 T 1
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,152 37,9 T 1
C18:3,n-3 (ALA) 0,138 34,4 T 1
C20:4,n-6 0,000 0 T 1
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,041 10,3 1003
Sum monoumættede 0,069 17,2 1003
Sum polyumættede 0,290 72,4 1003
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,138 34,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,152 37,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 230 T 1
Leucin 30 370 T 1
Lysin 26 330 T 1
Methionin 8 96 T 1
Cystin 3 35 T 1
Phenylalanin 17 210 T 1
Tyrosin 8 100 T 1
Threonin 17 210 T 1
Tryptofan 6 78 T 1
Valin 22 270 T 1
Arginin 30 380 T 1
Histidin 9 110 T 1
Alanin 23 290 T 1
Asparaginsyre 73 910 T 1
Glutaminsyre 68 850 T 1
Glycin 19 240 T 1
Prolin 18 220 T 1
Serin 22 280 T 1

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby