DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 997
Jordbærmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, strawberry
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 960 kJ 1003
Energi (kcal) 226 kcal 1003
Protein 0,5 g 1321
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1321
Kulhydrat difference 55,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 54,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 54,3 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1314
Fedt 0,5 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 59,0 g 1003
Vand 41,0 g 1003
Nitrogen 0,080 g 1321
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,33 RE 1003
Retinol 0 µg T 915.0
beta-Caroten 50,0 µg T 915.0
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 0,08 - 0,4 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,0 - 0,001 7 T 915.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0350 mg 0,02 - 0,05 3 T 915.0
Niacinækvivalent 0,304 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,15 - 0,28 4 1018
B6-vitamin 0,0300 mg 0,029 - 0,031 2 1025
Pantotensyre 0,210 mg 1344
Biotin 1,80 µg 1344
Folat 5,00 µg T 915.0
Frit folat 5,00 µg T 915.0
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 14,0 mg 1003
Ascorbinsyre 14,0 mg 5 - 28 14 1017
Cholin 3,00 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Kalium 44,0 mg T 915.0
Calcium 25,0 mg 13 - 36 5 1030
Magnesium 4,00 mg T 915.0
Jern 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 T 915.0
Kobber 0,120 mg T 915.0
Zink 0,0270 mg T 915.0
Mangan 0,0210 mg T 915.0
Krom 3,00 µg T 915.0
Selen 0,300 µg T 915.0
Fosfor 13,0 mg T 915.0
Jod 1,40 µg 0,12 - 2 5 T 915.0
Nikkel 10,00 µg T 915.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,33 g 1314
Glukose 1,17 g 1314
Sum monosakkarider 2,50 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1314
Sakkarose 55,5 g 1314
Sum disakkarider 55,5 g 1003
Sum sukkerarter 58,0 g 1003
Tilsat Sukker 55,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 55,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,041 10,3 T 1.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,069 17,2 T 1.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,152 37,9 T 1.0
C18:3,n-3 0,138 34,4 T 1.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 1.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,041 10,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,069 17,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,290 72,4 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,138 34,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,152 37,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 230 T 1.0
Leucin 30 370 T 1.0
Lysin 26 330 T 1.0
Methionin 8 96 T 1.0
Cystin 3 35 T 1.0
Phenylalanin 17 210 T 1.0
Tyrosin 8 100 T 1.0
Threonin 17 210 T 1.0
Tryptofan 6 78 T 1.0
Valin 22 270 T 1.0
Arginin 30 380 T 1.0
Histidin 9 110 T 1.0
Alanin 23 290 T 1.0
Asparaginsyre 73 910 T 1.0
Glutaminsyre 68 850 T 1.0
Glycin 19 240 T 1.0
Prolin 18 220 T 1.0
Serin 22 280 T 1.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 T 915.0
Sum biogene aminer 2,00 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 1.0
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby