DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1235
Camembert, 45+
Engelsk navn
Cheese, Camembert, 45 % fidm.
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1196 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1188 kJ 1003
Energi (kcal) 288 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 286 kcal 1003
Protein 21,4 g 1221
Protein fra Aminosyrer 18,9 g 1003
Protein, deklaration 21,0 g 1221
Kulhydrat difference 0,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 22,4 g 103 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,24 g 24 1003
Aske 3,3 g 1003
Tørstof 47,3 g 103 1221
Vand 52,7 g 103 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 207 RE 1003
Retinol 190 µg 1003
beta-Caroten 99,0 µg 1003
D-vitamin 0,230 µg 1003
D3-vitamin 0,230 µg 1003
E-vitamin 0,570 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,570 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0450 mg 0,025 - 0,06 3 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,450 mg 0,352 - 0,568 6 1022
Niacinækvivalent 6,72 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,45 - 2,18 6 1018
B6-vitamin 0,250 mg 0,169 - 0,341 6 1025
Pantotensyre 1,36 mg 16 1938
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 1344
Folat 62,0 µg 18 1938
B12-vitamin 1,13 µg 1 - 1,2 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1300 mg 1010 - 1740 24 1221
Kalium 187 mg 9 1938
Calcium 720 mg 410 - 940 24 1221
Magnesium 20,0 mg 10 1938
Jern 0,180 mg 0,13 - 0,23 5 1043
Kobber 0,0700 mg 1 T 136.0
Zink 2,38 mg 4 1938
Mangan 0,0480 mg 1 T 1313.0
Krom 0,250 µg 1538
Molybdæn 6,00 µg 1 T 1313.0
Cobolt 1,000 µg 1 T 1313.0
Selen 7,00 µg 1003
Fosfor 370 mg 260 - 520 24 1221
Jod 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148.0
Nikkel 4,96 µg 4,95 4,35 - 5,64 9 T 1228.0
Kviksølv 0,0600 µg 1 T 1313.0
Arsen 1,000 µg 1 T 1313.0
Cadmium 0,01000 µg 1538
Bly 0,450 µg 1538
Sum mineraler 2590 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0,1000 g 1217
Sum disakkarider 0,1000 g 1003
Sum sukkerarter 0,1000 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0 g 1217
D-mælkesyre 0,0500 g 1217
Benzosyre 0,650 mg 0,6 - 0,7 T 1277.0
Sum organiske syrer 0,0500 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,760 3,58 1227
C6:0 0,490 2,31 1227
C8:0 0,320 1,51 1227
C10:0 0,700 3,3 1227
C12:0 0,870 4,1 1227
C14:0 2,479 11,7 1227
C16:0 6,626 31,3 1227
C18:0 2,259 10,6 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,320 1,51 1227
C16:1,n-7 0,490 2,31 1227
C18:1,n-9 4,967 23,4 1227
C20:1,n-11 0,250 1,18 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,470 2,21 1227
C18:3,n-3 0,170 0,802 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 14,502 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,027 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,640 3,02 1003
Sum fedtsyrer 21,168 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,170 0,802 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,470 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 74 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,354 1221
Isoleucin 1170 350 1059
Leucin 1980 590 1059
Lysin 1710 510 1059
Methionin 604 180 1059
Cystin 77 23 1059
Phenylalanin 1110 330 1059
Tyrosin 1170 350 1059
Threonin 738 220 1059
Tryptofan 295 88 1059
Valin 1440 430 1059
Arginin 671 200 1059
Histidin 604 180 1059
Alanin 671 200 1059
Asparaginsyre 1510 450 1059
Glutaminsyre 4190 1250 1059
Glycin 436 130 1059
Prolin 2250 670 1059
Serin 1210 360 1059
Sum essentielle Aminosyrer 9652,81
Sum ikke essentielle aminosyrer 12185,1
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,30 mg 0,001 - 13,9 5 T 1277.0
Serotonin 0 mg T 1277.0
Cholin 15,4 mg 1 2187
Tyramin 14,5 mg - 66 5 T 1277.0
Putrescin 12,5 mg 0,005 - 60,5 5 T 1277.0
Cadaverin 24,5 mg 0,005 - 118 5 T 1277.0
Sum biogene aminer 54,8 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby