DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1277
Camembert, 50+
Engelsk navn
Cheese, Camembert, 50 % fidm.
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1267 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1267 kJ 1003
Energi (kcal) 306 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 306 kcal 1003
Protein 17,5 g 0,0 16,8 - 18,2 15 1250, 1844
Protein fra Aminosyrer 17,2 g 1003
Protein, deklaration 17,5 g 0,0 16,8 - 18,2 15 1250, 1844
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 26,2 g 142 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,42 g 15 1003
Aske 3,2 g 2,92 - 3,38 7 1250
Tørstof 46,9 g 44,5 - 49,4 15 1250, 1844
Vand 53,1 g 50,5 - 55,4 15 1250, 1844
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 242 RE 1003
Retinol 223 µg 1003
beta-Caroten 115 µg 1003
D-vitamin 0,270 µg 1003
D3-vitamin 0,270 µg 1003
E-vitamin 0,670 α-TE
alfa-Tokoferol 0,670 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0450 mg 0,025 - 0,06 3 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,450 mg 0,352 - 0,568 6 1022
Niacinækvivalent 6,27 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,45 - 2,18 6 1018
B6-vitamin 0,250 mg 0,169 - 0,341 6 1025
Pantotensyre 1,36 mg 16 1938
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 1344
Folat 62,0 µg 18 1938
Frit folat 3,00 µg 255 1002
B12-vitamin 1,13 µg 1 - 1,2 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 570 mg 499 - 707 15 1250, 1844
Kalium 97,8 mg 76 - 117 15 1250, 1844
Calcium 490 mg 440 - 590 4 1030
Magnesium 20,0 mg 10 1938
Jern 0,180 mg 0,13 - 0,23 5 1043
Zink 2,38 mg 4 1938
Mangan 0,0480 mg 1 T 1313.0
Krom 0,250 µg 1538
Molybdæn 6,00 µg 1 T 1313.0
Cobolt 1,000 µg 1 T 1313.0
Selen 7,00 µg 1003
Fosfor 400 mg 310 - 650 42 1221
Chlorid 916 mg 819 - 1110 7 1250
Jod 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148.0
Nikkel 4,96 µg 4,95 4,35 - 5,64 9 T 1228.0
Kviksølv 0,0600 µg 1 T 1313.0
Arsen 1,000 µg 1 T 1313.0
Cadmium 0,01000 µg 1538
Bly 0,450 µg 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0,1000 g 1217
Sum disakkarider 0,1000 g 1003
Sum sukkerarter 0,1000 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,650 mg 0,6 - 0,7 1495
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,890 3,59 1227
C6:0 0,570 2,3 1227
C8:0 0,370 1,49 1227
C10:0 0,820 3,31 1227
C12:0 1,020 4,11 1227
C14:0 2,899 11,7 1227
C16:0 7,747 31,2 1227
C18:0 2,649 10,6 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,370 1,49 1227
C16:1,n-7 0,570 2,3 1227
C18:1,n-9 5,817 23,4 1227
C20:1,n-11 0,300 1,21 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,540 2,18 1227
C18:3,n-3 0,200 0,807 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 16,962 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,057 28,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,740 2,98 1003
Sum fedtsyrer 24,759 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,200 0,807 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,540 2,18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 79 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,051 1250, 1844
Isoleucin 1070 350 1059
Leucin 1800 590 1059
Lysin 1560 510 1059
Methionin 549 180 1059
Cystin 70 23 1059
Phenylalanin 1010 330 1059
Tyrosin 1070 350 1059
Threonin 671 220 1059
Tryptofan 268 88 1059
Valin 1310 430 1059
Arginin 610 200 1059
Histidin 549 180 1059
Alanin 610 200 1059
Asparaginsyre 1370 450 1059
Glutaminsyre 3810 1250 1059
Glycin 397 130 1059
Prolin 2040 670 1059
Serin 1100 360 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,30 mg 0,001 - 13,9 5 1470
Serotonin 0 mg 1474
Cholin 15,4 mg 1 2187
Tyramin 14,5 mg - 66 5 1470
Putrescin 12,5 mg 0,005 - 60,5 5 1470
Cadaverin 24,5 mg 0,005 - 118 5 1470
Sum biogene aminer 54,8 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby