DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 136
Roquefort, 50+
Engelsk navn
Cheese, Roquefort, Danish, 50 % fidm.
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1421 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1421 kJ 1003
Energi (kcal) 343 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 343 kcal 1003
Protein 19,4 g 0,0 1221
Protein fra Aminosyrer 17,7 g 1003
Protein, deklaration 19,4 g 0,0 1221
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 29,5 g 2050 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,67 g 1233 1003
Aske 6,4 g 4 1938
Tørstof 55,3 g 2050 1221
Vand 44,7 g 2050 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 273 RE 1003
Retinol 251 µg 1003
beta-Caroten 130 µg 1003
D-vitamin 0,290 µg 1003
D3-vitamin 0,290 µg 1003
E-vitamin 0,750 α-TE
alfa-Tokoferol 0,750 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 0,037 - 0,044 2 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,500 mg 0,305 - 0,603 4 1022
Niacinækvivalent 5,62 NE 1003
Niacin 1,000 mg 0,81 - 1,19 4 1018
B6-vitamin 0,230 mg 0,176 - 0,296 6 1025
Pantotensyre 1,73 mg 1,3 - 2,1 16 1346
Biotin 1,50 µg 1 - 3,6 1344
Folat 70,0 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 255 1002
B12-vitamin 1,23 µg 1,16 - 1,34 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1470 mg 967 - 1970 1233 1221
Kalium 91,0 mg 3 1938
Calcium 620 mg 450 - 1080 58 1221
Magnesium 30,0 mg 4 1938
Jern 0,140 mg 0,11 - 0,19 6 1043
Kobber 0,0700 mg 1 1348
Zink 2,08 mg 4 1938
Mangan 0,0350 mg 1 1348
Krom 0,250 µg 1538
Molybdæn 6,00 µg 1 1348
Selen 7,00 µg 1003
Fosfor 380 mg 250 - 580 58 1221
Jod 9,00 µg 4,8 - 14,2 8 1042
Nikkel 1,000 µg 1 1348
Cadmium 0,01000 µg 1538
Bly 0,450 µg 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0,120 g 1217
Sum disakkarider 0,120 g 1003
Sum sukkerarter 0,120 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg 1495
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,001 3,58 1227
C6:0 0,640 2,29 1227
C8:0 0,420 1,5 1227
C10:0 0,921 3,3 1227
C12:0 1,141 4,09 1227
C14:0 3,262 11,7 1227
C16:0 8,735 31,3 1227
C18:0 2,982 10,6 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,420 1,5 1227
C16:1,n-7 0,640 2,29 1227
C18:1,n-9 6,554 23,5 1227
C20:1,n-11 0,330 1,18 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,610 2,18 1227
C18:3,n-3 0,220 0,789 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 19,102 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,945 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,831 2,97 1003
Sum fedtsyrer 27,877 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,220 0,789 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,610 2,18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 97 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,150 1221
Isoleucin 1100 350 1059
Leucin 1860 590 1059
Lysin 1610 510 1059
Methionin 567 180 1059
Cystin 72 23 1059
Phenylalanin 1040 330 1059
Tyrosin 1100 350 1059
Threonin 693 220 1059
Tryptofan 277 88 1059
Valin 1360 430 1059
Arginin 630 200 1059
Histidin 567 180 1059
Alanin 630 200 1059
Asparaginsyre 1420 450 1059
Glutaminsyre 3940 1250 1059
Glycin 410 130 1059
Prolin 2110 670 1059
Serin 1130 360 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 5,20 mg 0,001 - 13 11 1480
Serotonin 0 mg 1474
Cholin 15,4 mg 1 2187
Tyramin 62,5 mg 1478
Putrescin 6,50 mg 0,005 - 13,1 4 1470
Cadaverin 15,8 mg 0,005 - 30,3 4 1470
Sum biogene aminer 90,0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby