DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1058
Grisekød, rullesteg af slag, råt
Engelsk navn
Pork, flank, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 900 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 900 kJ 1003
Energi (kcal) 217 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 217 kcal 1003
Protein 17,9 g 0,0 15,5 - 20,3 18 1832
Protein fra Aminosyrer 14,3 g 1003
Protein, deklaration 17,9 g 0,0 15,5 - 20,3 18 1832
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 16,1 g 8,1 - 24,1 18 1832
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,15 g 1003
Aske 0,8 g 1324
Tørstof 34,8 g 28,6 - 41 18 1832
Vand 65,2 g 59 - 71,4 18 1832
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777.0
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,399 µg 1003
D3-vitamin 0,144 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,102 µg 1300
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,430 mg 0,38 - 0,475 4 1032
Riboflavin (B2-vitamin) 0,150 mg 0,135 - 0,17 4 1032
Niacinækvivalent 6,10 NE 1003
Niacin 2,80 mg 1003
B6-vitamin 0,260 mg 1003
Pantotensyre 0,600 mg 1352
Biotin 2,60 µg 1,4 - 4,8 4 T 988.0
Folat 1,50 µg 0,8 - 4,6 10 T 988.0
B12-vitamin 0,650 µg 1001
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 60,0 mg 1003
Kalium 200 mg 1003
Calcium 6,00 mg 1003
Magnesium 14,0 mg 1003
Jern 0,580 mg 0,5 - 0,64 4 1032
Kobber 0,1000 mg 0,0 - 0,22 266 1102
Zink 3,60 mg 0,0 - 6,9 266 1102
Mangan 0,0120 mg 1348
Krom 5,30 µg 3,0 0,4 - 7,3 126 1533
Molybdæn 10,00 µg 1348
Selen 6,90 µg 0,0 - 300 231 1102
Fosfor 100,0 mg 75 - 120 4 1032
Jod 0,900 µg 1003
Kviksølv 0,130 µg 0,0 0,0 - 2,3 126 1533
Arsen 2,00 µg 0,0 - 18 266 1102
Cadmium 1,90 µg 1,0 0,0 - 24 126 1533
Bly 5,60 µg 2,8 0,0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,244 1,64 1344
C15:0 0,000 0,0 1344
C16:0 4,082 27,5 1344
C17:0 0,000 0,0 1344
C18:0 2,077 14 1344
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,509 3,43 1344
C17:1,n-7 0,000 0,0 1344
C18:1,n-9 6,607 44,6 1344
C20:1,n-11 0,102 0,687 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,099 7,42 1344
C18:3,n-3 0,092 0,618 1344
C20:3,n-3 0,000 0,0 1344
C20:4,n-6 0,000 0,0 1344
C20:5,n-3 0,000 0,0 1344
C22:5,n-3 0,000 0,0 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 6,403 43,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,218 48,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,191 8,04 1003
Sum fedtsyrer 14,812 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,092 0,618 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,099 7,42 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 73 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,912 1832
Isoleucin 874 300 1059
Leucin 1310 450 1059
Lysin 1600 550 1059
Methionin 437 150 1059
Cystin 119 41 1059
Phenylalanin 670 230 1059
Tyrosin 612 210 1059
Threonin 757 260 1059
Tryptofan 198 68 1059
Valin 961 330 1059
Arginin 1080 370 1059
Histidin 670 230 1059
Alanin 1080 370 1059
Asparaginsyre 1600 550 1059
Glutaminsyre 2360 810 1059
Glycin 932 320 1059
Prolin 728 250 1059
Serin 699 240 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 59,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 5 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby