DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1075
Kaffebønne, ristet, formalet
Engelsk navn
Coffee bean, roasted, ground
Taxonomisk navn
Coffea arabica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1668 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1447 kJ 1003
Energi (kcal) 399 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 347 kcal 1003
Protein 11,7 g 8,81 - 12,5 4 1825, 1344
Protein, deklaration 13,8 g 10,4 - 14,8 4 1825, 1344
Kulhydrat difference 63,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 43,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 28,5 g 1003
Kostfibre 19,8 g 1343
Fedt 15,4 g 15 - 16 4 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,19 g 1003
Aske 4,0 g 3,9 - 4,1 4 1825
Tørstof 94,5 g 94,4 - 94,6 4 1825
Vand 5,5 g 5,4 - 5,6 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,000 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 6,00 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 2,70 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 2,70 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg 1343
Riboflavin (B2-vitamin) 0,200 mg 1344
Niacinækvivalent 125 NE 1003
Niacin 15,0 mg 11 - 19,6 6 1018
B6-vitamin 0,001000 mg 0,001 - 0,001 2 1025
Pantotensyre 0,230 mg 1343
Folat 22,0 µg 1343
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 74,0 mg 1344
Kalium 2020 mg 1344
Calcium 120 mg 108 - 140 8 1030
Magnesium 240 mg 1344
Jern 4,10 mg 3,5 - 5,4 8 1043
Kobber 1,55 mg 1,35 1,1 - 2,5 12 1805
Zink 0,790 mg 0,56 0,44 - 2,21 12 1805
Krom 10,00 µg 5,0 0,0 - 65 13 1805
Selen 10,00 µg 0,0 - 25 1349
Fosfor 160 mg 1344
Jod 0,500 µg 0,4 - 0,6 2 1055
Nikkel 43,0 µg 43,0 31 - 57 12 1805
Arsen 5,00 µg 1,0 0,0 - 28 8 1805
Cadmium 2,50 µg 1,5 1 - 7 8 1805
Bly 8,00 µg 6,0 0,0 - 30 12 1805
Sum mineraler 2620 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1344
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 28,5 g 1344
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 6,00 mg 2 - 10 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 12,320 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,202 1825, 1344
Tryptofan 6600 1027
Sum essentielle Aminosyrer 6600
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 0,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby