Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1075
Kaffebønne, ristet, formalet
Engelsk navn
Coffee bean, roasted, ground
Taxonomisk navn
Coffea var.
Synonymer
Kaffebønner
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,30 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1668 kJ 1003
Energi, kcal 399 kcal 1003
total-N 2,336 g 2,224 - 2,368 4 1344, 1825
Protein, total 12,4 g 11,787 - 12,550 4 1344, 1825
Protein, deklaration 14,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 62,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 42,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 40,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 19,8 g 1343
Fedt, total 15,4 g 15,0 - 16,0 4 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,0 g 3,9 - 4,1 4 1825
Tørstof 94,5 g 94,400 - 94,600 4 1825
Vand 5,5 g 5,400 - 5,600 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,500 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 6,00 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 2,70 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,70 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,070 mg 1343
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1344
Niacin 15,0 NE 1003
niacin 15,0 mg 11,0 - 19,6 6 1018
B6-vitamin 0,001 mg 0,001 - 0,001 2 1025
Pantothensyre 0,230 mg 1343
Folat 22,0 µg 1343
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 74,0 mg 1344
Kalium, K 2020 mg 1344
Calcium, Ca 120 mg 108 - 140 8 1030
Magnesium, Mg 240 mg 1344
Phosphor, P 160 mg 1344
Jern, Fe 4,10 mg 3,5 - 5,4 8 1043
Kobber, Cu 1,55 mg 1,35 1,1 - 2,5 12 1805
Zink, Zn 0,790 mg 0,560 0,44 - 2,21 12 1805
Jod, I 0,500 µg 0,4 - 0,6 2 1055
Chrom, Cr 10,0 µg 5,0 0 - 65 13 1805
Selen, Se 10,0 µg 0 - 25 1349
Nikkel, Ni 43,0 µg 43,0 31 - 57 12 1805
Arsen, As 5,00 µg 1,00 0 - 28 8 1805
Cadmium, Cd 2,50 µg 1,50 1 - 7 8 1805
Bly, Pb 8,00 µg 6,00 0 - 30 12 1805
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 6,00 mg 2 - 10 1101
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1344
Stivelse 28,5 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby