DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1075
Kaffebønne, ristet, formalet
Engelsk navn
Coffee bean, roasted, ground
Taxonomisk navn
Coffea var.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 2098
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1668 kJ 1003
Energi, kcal 399 kcal 1003
Nitrogen, total 2,336 g 2,22 - 2,36 4 1825
Protein, videnskabelig 12,4 g 11,7 - 12,5 4 1825
Protein, deklaration 14,6 g 13,9 - 14,8 4 1825
Kulhydrat, difference 62,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 42,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 28,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 19,8 g 1343
Fedt, total 15,4 g 15 - 16 4 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,0 g 3,9 - 4,1 4 1825
Tørstof 94,5 g 94,4 - 94,6 4 1825
Vand 5,5 g 5,4 - 5,6 4 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,500 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 2,70 α-TE
alfa-tokoferol 2,70 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0700 mg 1343
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1344
Niacinækvivalent 125 NE 1003
Niacin 15,0 mg 11 - 19,6 6 1018
B6-vitamin 0,001000 mg 0,001 - 0,001 2 1025
Pantothensyre 0,230 mg 1343
Folat 22,0 µg 1343
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 6,00 µg 1346
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 74,0 mg 1344
Kalium, K 2020 mg 1344
Calcium, Ca 120 mg 108 - 140 8 1030
Magnesium, Mg 240 mg 1344
Fosfor, P 160 mg 1344
Jern, Fe 4,10 mg 3,5 - 5,4 8 1043
Kobber, Cu 1,55 mg 1,35 1,1 - 2,5 12 1805
Zink, Zn 0,790 mg 0,56 0,44 - 2,21 12 1805
Jod, I 0,500 µg 0,4 - 0,6 2 1055
Chrom, Cr 10,00 µg 5 0 - 65 13 1805
Selen, Se 10,00 µg 0 - 25 1349
Nikkel, Ni 43,0 µg 43 31 - 57 12 1805
Arsen, As 5,00 µg 1 0 - 28 8 1805
Cadmium, Cd 2,50 µg 1,5 1 - 7 8 1805
Bly, Pb 8,00 µg 6 0 - 30 12 1805
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 6,00 mg 2 - 10 1101
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1344
Stivelse 28,5 g 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 12,320 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 6600 1027

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby