Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1121
Sardin, i olie, konserves
Engelsk navn
Sardine, in oil, canned
Taxonomisk navn
Clupeidae
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 856 kJ 1003
Energi, kcal 205 kcal 1003
total-N 3,936 g 13 1546
Protein, total 24,6 g 13 1546
Protein, deklaration 24,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 11,3 g 9,17 - 12,42 17 1546, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,4 g 35 1546
Tørstof 40,4 g 1546
Vand 59,6 g 1546
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,0 RE 1003
Retinol 18,0 µg 0 - 66 6 1024
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 12,0 µg 1003
D3 cholecalciferol 12,0 µg 10 - 15 2 1057
E-vitamin 1,70 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,70 mg 0,59 - 2,46 3 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,100 mg 0,038 - 0,260 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 0,140 - 0,195 4 1022
Niacin 9,17 NE 1003
niacin 5,30 mg 5,10 - 5,40 2 1018
B6-vitamin 0,200 mg 0,160 - 0,253 2 1025
Pantothensyre 0,850 mg 1352
Biotin 4,00 µg 1344
Folat 16,0 µg 9,2 - 23,3 4 1374
Frit folat 6,00 µg 3,8 - 8,8 4 1374
B12-vitamin 11,5 µg 8,5 - 13,9 4 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 329 mg 281 - 414 3 1058
Kalium, K 353 mg 346 - 361 3 1058
Calcium, Ca 420 mg 195 - 785 7 1030
Magnesium, Mg 39,0 mg 35,5 - 41,3 3 1058
Phosphor, P 450 mg 370 - 570 3 1348
Jern, Fe 2,00 mg 1,35 - 2,84 10 1043
Kobber, Cu 0,120 mg 0,08 - 0,23 16 1097
Zink, Zn 2,20 mg 0,6 - 5,0 16 1097
Jod, I 25,0 µg 14 - 26 8 1041
Mangan, Mn 0,150 mg 0,10 - 0,22 3 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 3 1348
Selen, Se 35,0 µg 26 - 40 3 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 1,20 mg 1 1473
Tyramin 10,0 mg 0 - 60,0 18 1490
Phenylethylamin 0,480 mg 1 1455
Putrescin 7,80 mg 1 1473
Cadaverin 0,020 mg 1 1455
Spermin 0,500 mg 1 1473
Spermidin 0,500 mg 1 1473
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,087 0,82 1818
C16:0 1,47 13,8 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,425 3,99 1818
C20:0 0,038 0,35 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,152 1,43 1818
C18:1,n-9 3,12 29,3 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,040 0,37 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,015 0,14 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,22 39,5 1818
C18:3,n-3 0,587 5,51 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,163 1,53 1818
C22:5,n-3 0,024 0,22 1818
C22:6,n-3 0,251 2,35 1818
Andre fedtsyrer 0,070 0,65 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,02 18,9 1003
Sum monoumættede 3,33 31,3 1003
Sum polyumættede 5,24 49,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 10,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,03 9,62 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,22 39,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 80 mg 1039
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1140 290 1059
Leucin 1690 430 1059
Lysin 1730 440 1059
Methionin 708 180 1059
Cystin 161 41 1059
Phenylalanin 984 250 1059
Tyrosin 748 190 1059
Threonin 945 240 1059
Tryptofan 232 59 1059
Valin 1300 330 1059
Arginin 1380 350 1059
Histidin 984 250 1059
Alanin 1300 330 1059
Asparaginsyre 2170 550 1059
Glutaminsyre 2830 720 1059
Glycin 1380 350 1059
Prolin 905 230 1059
Serin 984 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby