Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1149
Oksekød, entrecote med kappe, rå
Engelsk navn
Beef, entrecote cap on, raw
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1098 kJ 1003
Energi, kcal 262 kcal 1003
total-N 2,912 g 2,784 - 3,024 3 1045
Protein, total 18,2 g 17,400 - 18,900 3 1045
Protein, deklaration 18,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 21,3 g 16,4 - 25,0 3 1045
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1003
Tørstof 40,5 g 1003
Vand 59,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 25,0 RE 1003
Retinol 25,0 µg 1003
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,800 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,800 µg 1313
E-vitamin 0,660 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,660 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,039 mg 0,033 - 0,045 3 1045
B2-vitamin, riboflavin 0,160 mg 0,105 - 0,210 3 1045
Niacin 8,75 NE 1003
niacin 5,30 mg 1003
B6-vitamin 0,400 mg 1003
Pantothensyre 0,600 mg 1003
Biotin 0 µg 1344
Folat 5,00 µg 1003
Frit folat 4,00 µg 1374
B12-vitamin 1,40 µg 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 54,0 mg 50 - 56 3 1045
Kalium, K 293 mg 266 - 312 3 1045
Calcium, Ca 4,00 mg 1030
Magnesium, Mg 19,0 mg 1003
Phosphor, P 170 mg 1348
Jern, Fe 1,90 mg 1,65 - 1,97 3 1045
Kobber, Cu 0,062 mg 0,058 - 0,066 3 1045
Zink, Zn 3,90 mg 3,8 - 4,0 3 1045
Jod, I 1,10 µg 1003
Mangan, Mn 0,011 mg 0,006 - 0,016 32 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 0,4 - 44 85 1532
Selen, Se 6,50 µg 0 - 51 85 1532
Molybdæn, Mo 0 µg 8 1348
Nikkel, Ni 0,700 µg 0,500 0 - 4,6 43 T 944
Kviksølv, Hg 0,050 µg 0 - 0,7 85 1532
Arsen, As 0,530 µg 0 - 3,4 85 1532
Cadmium, Cd 0,900 µg 0 - 8 85 1532
Bly, Pb 2,50 µg 0 - 15 85 1532
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,230 mg 1 1455
Tyramin 2,35 mg 1 1455
Phenylethylamin 0,003 mg 1 1455
Putrescin 0,230 mg 1 1455
Cadaverin 0,840 mg 1 1455
Spermin 2,58 mg 1 1455
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,640 3,20 1344
C15:0 0,120 0,59 1344
C16:0 5,39 26,9 1344
C17:0 0,240 1,20 1344
C18:0 2,60 13,0 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,300 1,50 1344
C16:1,n-7 1,26 6,29 1344
C17:1,n-7 0,200 0,99 1344
C18:1,n-9 8,41 42,0 1344
C20:1,n-11 0,000 0,00 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,400 2,00 1344
C18:3,n-3 0,260 1,30 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,200 0,99 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:5,n-3 0,000 0,00 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,99 44,9 1003
Sum monoumættede 10,2 50,8 1003
Sum polyumættede 0,860 4,30 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 20,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,260 1,30 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,600 3,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 69 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 874 300 1059
Leucin 1370 470 1059
Lysin 1510 520 1059
Methionin 437 150 1059
Cystin 131 45 1059
Phenylalanin 699 240 1059
Tyrosin 582 200 1059
Threonin 757 260 1059
Tryptofan 207 71 1059
Valin 932 320 1059
Arginin 1080 370 1059
Histidin 612 210 1059
Alanin 1050 360 1059
Asparaginsyre 1600 550 1059
Glutaminsyre 2560 880 1059
Glycin 990 340 1059
Prolin 815 280 1059
Serin 728 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby