DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1158
Rullepølse, pålæg
Engelsk navn
Pork, flank, spiced, cooked
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,904
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 854 kJ 1003
Energi, kcal 208 kcal 1003
Kulhydrat, difference 0,6 g 0 - 2,5 57 1231, 1306
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 22,8 g 13,8 - 38 23 1818, 1306
Alkohol 0,0 g 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
D-vitamin 0,555 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 20 1306
25-hydroxy D3-vitamin 0,111 µg 1300
E-vitamin 0,440 α-TE
alfa-tokoferol 0,440 mg 20 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,480 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,115 mg 20 1306
Niacinækvivalent 6,83 NE 1003
Niacin 4,00 mg 20 1306
B6-vitamin 0,210 mg 20 1306
Pantothensyre 0,410 mg 20 1306
Biotin 5,30 µg 20 1306
Folat 2,20 µg 20 1306
B12-vitamin 0,540 µg 20 1306
C-vitamin 23,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 23,0 mg 20 1306
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium, K 206 mg 20 1306
Calcium, Ca 7,04 mg 20 1306
Magnesium, Mg 16,2 mg 20 1306
Fosfor, P 229 mg 20 1306
Jern, Fe 0,880 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,110 mg 0,046 - 0,25 25 1061
Zink, Zn 1,59 mg 20 1306
Jod, I 2,00 µg 0,8 - 3,8 4 1055
Mangan, Mn 0,0550 mg 20 1306
Chrom, Cr 11,0 µg 20 1306
Selen, Se 8,00 µg 20 1306
Nikkel, Ni 6,90 µg 20 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1306
C12:0 0,000 0 1306
C14:0 0,288 1,39 1306
C16:0 5,062 24,5 1306
C18:0 2,779 13,4 1306
C20:0 0,000 0 1306
C22:0 0,000 0 1306
C24:0 0,000 0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1306
C16:1,n-7 0,546 2,65 1306
C18:1,n-9 9,430 45,7 1306
C20:1,n-11 0,192 0,93 1306
C18:1,trans 0,000 0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,094 10,1 1306
C18:3,n-3 (ALA) 0,204 0,992 1306
C20:4,n-6 0,000 0 1306
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1306
Sum mættede 8,130 39,4 1003
Sum monoumættede 10,168 49,3 1003
Sum polyumættede 2,299 11,1 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 20,596 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,204 0,992 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,094 10,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 65 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 760 320 1059
Leucin 1210 510 1059
Lysin 1440 610 1059
Methionin 430 180 1059
Cystin 130 55 1059
Phenylalanin 620 260 1059
Tyrosin 570 240 1059
Threonin 730 310 1059
Tryptofan 170 70 1059
Valin 900 380 1059
Arginin 970 410 1059
Histidin 450 190 1059
Alanin 920 390 1059
Asparaginsyre 1420 600 1059
Glutaminsyre 2320 980 1059
Glycin 780 330 1059
Prolin 690 290 1059
Serin 690 290 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby