Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1174
Fløde 38 %, piskefløde
Engelsk navn
Cream, whipping, 38 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1484 kJ 1003
Energi, kcal 355 kcal 1003
total-N 0,333 g 0,298 - 0,382 137 1236, 1250, 2092
Protein, total 2,1 g 1,901 - 2,437 137 1236, 1250, 2092
Protein, deklaration 2,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 38,0 g 31,08 - 41,3 445 1236, 1250, 1818, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,426 - 0,491 31 1250, 2092
Tørstof 43,1 g 39,28 - 47,73 31 1250, 2092
Vand 56,9 g 52,270 - 60,720 31 1250, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 346 RE 1003
Retinol 332 µg 205 - 420 31 1250, 2092
ß-caroten 168 µg 1003
D-vitamin 0,389 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,094 µg 0,081 0,0623 - 0,1517 4 1957
25-hydroxycholecalciferol 0,059 µg 0,060 0,0476 - 0,0703 4 1957
E-vitamin 0,866 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,866 mg 0,880 0,71 - 1,04 7 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,031 mg 0,027 - 0,033 24 1250
B2-vitamin, riboflavin 0,158 mg 0,140 - 0,184 24 1250
Niacin 0,553 NE 1003
niacin 0,070 mg 1027
B6-vitamin 0,020 mg 1344
Pantothensyre 0,210 mg 1344
Biotin 0,900 µg 1344
Folat 10,8 µg 6,2 - 20,0 24 1250
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0,440 µg 0,37 - 0,51 3 1044
C-vitamin 0,800 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,800 mg 0,5 - 1,1 25 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 59,9 mg 48 - 70 19 1232, 2092
Natrium, Na 27,7 mg 21 - 36 56 1232, 1250, 2092
Kalium, K 94,1 mg 77 - 129 56 1232, 1250, 2092
Calcium, Ca 66,8 mg 50 - 84 56 1232, 1250, 2092
Magnesium, Mg 6,83 mg 5,3 - 8,7 56 1232, 1250, 2092
Phosphor, P 57,3 mg 40 - 74 32 1232, 2092
Jern, Fe 0,048 mg 0,000 - 0,070 35 1043, 1250, 2092
Kobber, Cu 0,022 mg 0,004 - 0,037 10 1348, 2092
Zink, Zn 0,235 mg 0,16 - 0,38 43 1234, 1250, 2092
Jod, I 10,1 µg 1,0 - 21,7 30 1274, 2092
Mangan, Mn 0,002 mg 0,000 - 0,002 10 1348, 2092
Chrom, Cr 0,070 µg 0,00 - 0,30 25 1538, 2092
Selen, Se 1,47 µg 0,1 - 2,7 17 1887, 2092
Molybdæn, Mo 20,0 µg 10 - 20 3 1348
Nikkel, Ni 0,179 µg 0,00 - 1,29 17 1887, 2092
Kviksølv, Hg 0,300 µg 3 1348
Arsen, As 1,00 µg 2 1348
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,146 g 0,088 - 0,204 24 1224
Organiske syrer, tot. 0,146 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 7 2092
Galaktose 0 g 0 7 2092
Glucose 0 g 0 7 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 2,99 g 2,54 - 3,4 31 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 0 7 2092
Disaccharider, total 2,99 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,99 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,41 3,91 2092
C6:0 0,926 2,58 2092
C8:0 0,515 1,43 2092
C10:0 1,12 3,11 2092
C12:0 1,26 3,51 2092
C14:0 3,89 10,8 2092
C15:0 0,396 1,10 2092
C16:0 10,7 29,7 2092
C18:0 4,10 11,4 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,326 0,90 2092
C16:1,n-7 0,567 1,58 2092
C18:1,n-9 7,42 20,6 2092
C18:1,n-7 0,279 0,77 2092
C18:1,trans n-9 1,23 3,42 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,632 1,76 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,158 0,44 2092
C18:3,n-3 0,246 0,68 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,314 0,87 2092
Andre fedtsyrer 0,489 1,36 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 24,3 67,6 1003
Sum monoumættede 8,59 23,9 1003
Sum polyumættede 1,04 2,88 1003
Sum transfedtsyrer 1,54 4,30 1003
Fedtsyrer, total 35,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,246 0,68 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,632 1,76 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 126 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 123 370 1059
Leucin 203 610 1059
Lysin 190 570 1059
Methionin 53 160 1059
Cystin 16 49 1059
Phenylalanin 107 320 1059
Tyrosin 90 270 1059
Threonin 90 270 1059
Tryptofan 29 86 1059
Valin 147 440 1059
Arginin 73 220 1059
Histidin 60 180 1059
Alanin 70 210 1059
Asparaginsyre 173 520 1059
Glutaminsyre 423 1270 1059
Glycin 43 130 1059
Prolin 206 620 1059
Serin 120 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby