Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1190
Gelatine
Engelsk navn
Gelatin
Synonymer
Husblas
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1481 kJ 1003
Energi, kcal 354 kcal 1003
total-N 13,904 g 1 1059
Protein, total 86,9 g 1 1059
Protein, deklaration 86,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,1 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1346
Tørstof 88,3 g 1003
Vand 11,7 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
B1-vitamin 0 mg 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 1 1022
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0,006 mg 1 1025
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 298 mg 1 1058
Kalium, K 12,0 mg 1 1058
Calcium, Ca 280 mg 0 - 593 9 1030
Magnesium, Mg 11,0 mg 1 1058
Phosphor, P 0 mg 1343
Jern, Fe 1,20 mg 0,4 - 1,8 8 1043
Jod, I 5,00 µg 4,2 - 6,5 4 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 3,19 T 1053
C15:0 0,000 0,56 T 1053
C16:0 0,022 26,9 T 1053
C17:0 0,001 1,20 T 1053
C18:0 0,010 13,0 T 1053
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,001 1,49 T 1053
C16:1,n-7 0,005 6,30 T 1053
C17:1,n-7 0,001 0,99 T 1053
C18:1,n-9 0,034 42,1 T 1053
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 1053
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,002 1,98 T 1053
C18:3,n-3 0,001 1,28 T 1053
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 1053
C20:4,n-6 0,001 0,99 T 1053
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 1053
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 1053
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,036 44,4 1003
Sum monoumættede 0,041 50,6 1003
Sum polyumættede 0,004 4,94 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,081 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,001 1,24 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,003 3,70 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1360 98 1059
Leucin 2500 180 1059
Lysin 3890 280 1059
Methionin 681 49 1059
Cystin 0 0 1059
Phenylalanin 1810 130 1059
Tyrosin 111 8 1059
Threonin 1670 120 1059
Tryptofan 0 0 1059
Valin 2360 170 1059
Arginin 6670 480 1059
Histidin 570 41 1059
Alanin 8620 620 1059
Asparaginsyre 5140 370 1059
Glutaminsyre 9180 660 1059
Glycin 22200 1600 1059
Prolin 13100 940 1059
Serin 3200 230 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby