Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1226
Skinke, røget
Engelsk navn
Pork, ham, smoked
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 964 kJ 1003
Energi, kcal 230 kcal 1003
total-N 4,544 g 1312
Protein, total 28,4 g 1312
Protein, deklaration 28,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 13,0 g 1312
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 6,0 g 1312
Tørstof 47,4 g 1312
Vand 52,6 g 1312
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,617 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,127 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,098 µg 1300
E-vitamin 0,030 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,030 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,410 mg 0,239 - 0,630 10 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,190 mg 0,137 - 0,252 5 1022
Niacin 8,70 NE 1003
niacin 3,40 mg 2,06 - 4,66 10 1018
B6-vitamin 0,400 mg 0,334 - 0,522 7 1025
Pantothensyre 0,600 mg T 988
Biotin 2,60 µg 1,4 - 4,8 4 T 988
Folat 1,50 µg 0,8 - 4,6 10 T 988
B12-vitamin 1,00 µg 0,40 - 1,31 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2405 mg 1190 - 4220 3 1058
Kalium, K 256 mg 218 - 296 3 1058
Calcium, Ca 5,16 mg 4,06 - 6,25 6 1015
Magnesium, Mg 20,0 mg 17,7 - 23,3 3 1058
Phosphor, P 275 mg 228 - 315 6 1015
Jern, Fe 0,900 mg 0,61 - 1,29 7 1043
Kobber, Cu 0,100 mg 0 - 0,22 266 T 988
Zink, Zn 3,60 mg 0 - 6,9 266 T 988
Jod, I 1,20 µg 0,6 - 2,0 4 1055
Mangan, Mn 0,014 mg 0,013 - 0,018 4 T 988
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 7,3 126 T 988
Selen, Se 12,1 µg 1917
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 988
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,80 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 T 988
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 T 988
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 T 988
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 T 988
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 16,9 mg 3,81 - 44,2 7 1455
Tyramin 21,8 mg <0,1 - 61,8 7 1455
Phenylethylamin 4,90 mg <0,01 - 21,5 7 1455
Putrescin 27,6 mg 7,55 - 59,8 7 1455
Cadaverin 10,2 mg 0,76 - 43,0 7 1455
Spermin 5,38 mg <0,01 - 18,1 7 1455
Spermidin 1,45 mg T 988
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,183 1,54 1344
C15:0 0,000 0,00 1344
C16:0 3,15 26,5 1344
C17:0 0,000 0,00 1344
C18:0 1,40 11,8 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,458 3,85 1344
C17:1,n-7 0,000 0,00 1344
C18:1,n-9 5,37 45,1 1344
C20:1,n-11 0,071 0,59 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,15 9,66 1344
C18:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,112 0,94 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,74 39,8 1003
Sum monoumættede 5,90 49,6 1003
Sum polyumættede 1,26 10,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 11,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,26 10,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 88 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1500 330 1059
Leucin 2230 490 1059
Lysin 2550 560 1059
Methionin 772 170 1059
Cystin 241 53 1059
Phenylalanin 1140 250 1059
Tyrosin 1050 230 1059
Threonin 1320 290 1059
Tryptofan 318 70 1059
Valin 1640 360 1059
Arginin 1820 400 1059
Histidin 1000 220 1059
Alanin 1770 390 1059
Asparaginsyre 2590 570 1059
Glutaminsyre 4040 890 1059
Glycin 1590 350 1059
Prolin 1230 270 1059
Serin 1230 270 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby