Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1228
Brie, 45+
Engelsk navn
Cheese, Brie, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1182 kJ 1003
Energi, kcal 283 kcal 1003
total-N 3,254 g 2,949 - 3,730 32 1221, 1250, 1844
Protein, total 20,8 g 18,815 - 23,797 32 1221, 1250, 1844
Protein, deklaration 20,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 22,0 g 19,54 - 23,94 32 1250, 1844
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,5 g 2,98 - 3,69 32 1250, 1844
Tørstof 47,2 g 44,68 - 51,040 32 1250, 1844
Vand 52,8 g 48,960 - 55,320 32 1250, 1844
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 198 RE 1003
Retinol 190 µg 1003
ß-caroten 99,0 µg 1003
D-vitamin 0,230 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,230 µg 1003
E-vitamin 0,570 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,570 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg T 1313
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg T 1313
Niacin 5,15 NE 1003
niacin 0,380 mg 2 T 1313
B6-vitamin 0,235 mg 6 T 1313
Pantothensyre 0,690 mg 2 T 1313
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 1344
Folat 91,0 µg 76 - 103 4 1845
Frit folat 1,00 µg 1375
B12-vitamin 1,65 µg 12 T 1313
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg T 1313
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1010 mg 740 - 1290 16 1250
Natrium, Na 647 mg 425 - 822 32 1250, 1844
Kalium, K 108 mg 97 - 123 32 1250, 1844
Calcium, Ca 720 mg 410 - 940 24 1221
Magnesium, Mg 20,0 mg 10 T 1235
Phosphor, P 370 mg 260 - 520 24 1221
Jern, Fe 0,210 mg 0,14 - 0,27 7 T 1313
Kobber, Cu 0,070 mg 1 T 136
Zink, Zn 2,38 mg 4 T 1235
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,048 mg 1 T 1313
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 7,00 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 T 1313
Cobolt, Co 1,00 µg 1 T 1313
Nikkel, Ni 4,96 µg 4,95 4,35 - 5,64 9 1887
Kviksølv, Hg 0,060 µg 1 T 1313
Arsen, As 1,00 µg 1 T 1313
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,060 g 1217
D-mælkesyre 0,030 g 1217
Benzoesyre 0,030 mg T 1313
Organiske syrer, tot. 0,090 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,920 mg 0,001 - 2,3 4 T 1313
Tyramin 12,4 mg spor - 39,8 4 T 1313
Putrescin 5,30 mg 0,005 - 12,2 4 T 1313
Cadaverin 25,7 mg 0,005 - 55,3 4 T 1313
Serotonin 0 mg T 1313
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,090 g T 1313
Disaccharider, total 0,090 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,090 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,746 3,59 1227
C6:0 0,481 2,31 1227
C8:0 0,314 1,51 1227
C10:0 0,687 3,31 1227
C12:0 0,854 4,11 1227
C14:0 2,44 11,7 1227
C16:0 6,51 31,3 1227
C18:0 2,22 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,314 1,51 1227
C16:1,n-7 0,481 2,31 1227
C18:1,n-9 4,88 23,5 1227
C20:1,n-11 0,245 1,18 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,461 2,22 1227
C18:3,n-3 0,167 0,80 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 14,2 68,5 1003
Sum monoumættede 5,92 28,5 1003
Sum polyumættede 0,628 3,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 20,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,167 0,80 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,461 2,22 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 74 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1140 350 1059
Leucin 1920 590 1059
Lysin 1660 510 1059
Methionin 586 180 1059
Cystin 75 23 1059
Phenylalanin 1070 330 1059
Tyrosin 1140 350 1059
Threonin 716 220 1059
Tryptofan 286 88 1059
Valin 1400 430 1059
Arginin 651 200 1059
Histidin 586 180 1059
Alanin 651 200 1059
Asparaginsyre 1460 450 1059
Glutaminsyre 4070 1250 1059
Glycin 423 130 1059
Prolin 2180 670 1059
Serin 1170 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby