Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1235
Camembert, 45+
Engelsk navn
Cheese, Camembert, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1196 kJ 1003
Energi, kcal 286 kcal 1003
total-N 3,354 g 1221
Protein, total 21,4 g 1221
Protein, deklaration 21,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 22,4 g 103 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,3 g 1003
Tørstof 47,3 g 103 1221
Vand 52,7 g 103 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 198 RE 1003
Retinol 190 µg 1003
ß-caroten 99,0 µg 1003
D-vitamin 0,230 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,230 µg 1003
E-vitamin 0,570 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,570 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,045 mg 0,025 - 0,060 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,450 mg 0,352 - 0,568 6 1022
Niacin 6,72 NE 1003
niacin 1,80 mg 1,45 - 2,18 6 1018
B6-vitamin 0,250 mg 0,169 - 0,341 6 1025
Pantothensyre 1,36 mg 16 1938
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 1344
Folat 62,0 µg 18 1938
B12-vitamin 1,13 µg 1,00 - 1,20 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1297 mg 1013 - 1744 24 1221
Kalium, K 187 mg 9 1938
Calcium, Ca 720 mg 410 - 940 24 1221
Magnesium, Mg 20,0 mg 10 1938
Phosphor, P 370 mg 260 - 520 24 1221
Jern, Fe 0,180 mg 0,13 - 0,23 5 1043
Kobber, Cu 0,070 mg 1 T 136
Zink, Zn 2,38 mg 4 1938
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,048 mg 1 T 1313
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 7,00 µg 1003
Molybdæn, Mo 6,00 µg 1 T 1313
Cobolt, Co 1,00 µg 1 T 1313
Nikkel, Ni 4,96 µg 4,95 4,35 - 5,64 9 T 1228
Kviksølv, Hg 0,060 µg 1 T 1313
Arsen, As 1,00 µg 1 T 1313
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0 g 1217
D-mælkesyre 0,050 g 1217
Benzoesyre 0,650 mg 0,6 - 0,7 T 1277
Organiske syrer, tot. 0,050 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,30 mg 0,001 - 13,9 5 T 1277
Tyramin 14,5 mg spor - 66,0 5 T 1277
Putrescin 12,5 mg 0,005 - 60,5 5 T 1277
Cadaverin 24,5 mg 0,005 - 118 5 T 1277
Serotonin 0 mg T 1277
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,100 g 1217
Disaccharider, total 0,100 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,100 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,760 3,59 1227
C6:0 0,490 2,31 1227
C8:0 0,320 1,51 1227
C10:0 0,700 3,31 1227
C12:0 0,870 4,11 1227
C14:0 2,48 11,7 1227
C16:0 6,63 31,3 1227
C18:0 2,26 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,320 1,51 1227
C16:1,n-7 0,490 2,31 1227
C18:1,n-9 4,97 23,5 1227
C20:1,n-11 0,250 1,18 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,470 2,22 1227
C18:3,n-3 0,170 0,80 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 14,5 68,5 1003
Sum monoumættede 6,03 28,5 1003
Sum polyumættede 0,640 3,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 21,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,170 0,80 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,470 2,22 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 74 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1170 350 1059
Leucin 1980 590 1059
Lysin 1710 510 1059
Methionin 604 180 1059
Cystin 77 23 1059
Phenylalanin 1110 330 1059
Tyrosin 1170 350 1059
Threonin 738 220 1059
Tryptofan 295 88 1059
Valin 1440 430 1059
Arginin 671 200 1059
Histidin 604 180 1059
Alanin 671 200 1059
Asparaginsyre 1510 450 1059
Glutaminsyre 4190 1250 1059
Glycin 436 130 1059
Prolin 2250 670 1059
Serin 1210 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby