Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1253
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
Engelsk navn
Bouillon, beef, concentrated, cube
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 676 kJ 1003
Energi, kcal 162 kcal 1003
total-N 2,720 g 1320
Protein, total 17,0 g 1320
Protein, deklaration 17,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 15,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,8 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,2 g 1320
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 40,0 g 1003
Tørstof 76,0 g 1003
Vand 24,0 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 1337
B2-vitamin, riboflavin 3,40 mg 1 1022
Niacin 9,35 NE 1003
niacin 8,80 mg 1027
B6-vitamin 0,330 mg 0,32 - 0,34 2 1025
Pantothensyre 0 mg 1002
Biotin 0 µg 1002
Folat 0 µg 1002
Frit folat 0 µg 1002
B12-vitamin 0,600 µg 1337
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 22500 mg 21700 - 23000 3 1058
Kalium, K 511 mg 344 - 610 3 1058
Calcium, Ca 25,0 mg 20 - 30 2 1030
Magnesium, Mg 43,3 mg 40,4 - 49,0 3 1058
Phosphor, P 360 mg 1344
Jern, Fe 24,5 mg 1344
Kobber, Cu 0,710 mg 1344
Zink, Zn 1,80 mg 1 1348
Jod, I 390 µg 225 - 745 5 1055
Mangan, Mn 0,680 mg 1 1348
Chrom, Cr 50,0 µg 1 1348
Selen, Se 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 150 µg 1 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1002
Stivelse 12,0 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 7 mg 200 1002
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 228 84 1059
Leucin 326 120 1059
Lysin 435 160 1059
Methionin 46 17 1059
Cystin 14 5 1059
Phenylalanin 193 71 1059
Tyrosin 68 25 1059
Threonin 250 92 1059
Tryptofan 33 12 1059
Valin 381 140 1059
Arginin 653 240 1059
Histidin 381 140 1059
Alanin 517 190 1059
Asparaginsyre 870 320 1059
Glutaminsyre 11400 4180 1059
Glycin 598 220 1059
Prolin 381 140 1059
Serin 381 140 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby