Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1255
Rismel
Engelsk navn
Rice flour
Taxonomisk navn
Oryza sativa L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,95
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,820
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1527 kJ 1003
Energi, kcal 365 kcal 1003
total-N 1,227 g 1,193 - 1,261 2 1825
Protein, total 7,3 g 7,098 - 7,503 2 1825
Protein, deklaration 7,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 80,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 79,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 78,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,8 g 0,8 - 0,8 2 1825
Fedt, total 1,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 0,5 - 0,5 2 1825
Tørstof 89,2 g 89,000 - 89,400 2 1825
Vand 10,8 g 10,600 - 11,000 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1343
ß-caroten 0 µg 1343
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 3 1034
alfa-tokotrienol 0 mg 3 1034
B1-vitamin 0,080 mg 0,070 - 0,084 4 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 0,023 - 0,036 7 1022
Niacin 1,62 NE 1003
niacin 1,90 mg 1,70 - 2,18 3 1018
B6-vitamin 0,200 mg 0,192 - 0,22 4 1025
Pantothensyre 0,500 mg 87 1002
Biotin 1,00 µg 87 1002
Folat 10,0 µg 1001
Frit folat 8,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,80 mg 1,4 - 4,3 3 1058
Kalium, K 117 mg 108 - 129 3 1058
Calcium, Ca 4,97 mg 4,15 - 6,05 6 1015
Magnesium, Mg 36,0 mg 32,6 - 41,5 3 1058
Phosphor, P 96,3 mg 84,5 - 113 6 1015
Jern, Fe 1,10 mg 0,57 - 2,4 6 1043
Kobber, Cu 0,200 mg 1343
Zink, Zn 1,70 mg 1,1 - 2,1 9 T 1252
Jod, I 0,700 µg 0 - 1,2 5 1055
Mangan, Mn 0,600 mg 1349
Selen, Se 3,10 µg 1 1815
Nikkel, Ni 10,7 µg 1 1815
Cadmium, Cd 0,600 µg 1 1815
Bly, Pb 2,90 µg 1 1815
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,280 mg 4 1491
Tyramin 0,250 mg 4 1491
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1344
C12:0 0,000 0,00 1344
C14:0 0,010 0,93 1344
C16:0 0,256 24,0 1344
C18:0 0,027 2,54 1344
C20:0 0,004 0,37 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,09 1344
C18:1,n-9 0,316 29,7 1344
C20:1,n-11 0,000 0,00 1344
C22:1,n-9 0,000 0,00 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,439 41,2 1344
C18:3,n-3 0,012 1,13 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,297 27,9 1003
Sum monoumættede 0,317 29,8 1003
Sum polyumættede 0,451 42,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,07 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 1,13 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,439 41,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 331 270 1059
Leucin 626 510 1059
Lysin 282 230 1059
Methionin 209 170 1059
Cystin 81 66 1059
Phenylalanin 393 320 1059
Tyrosin 380 310 1059
Threonin 245 200 1059
Tryptofan 97 79 1059
Valin 503 410 1059
Arginin 589 480 1059
Histidin 184 150 1059
Alanin 442 360 1059
Asparaginsyre 675 550 1059
Glutaminsyre 1170 950 1059
Glycin 344 280 1059
Prolin 331 270 1059
Serin 417 340 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby