Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 14
Blomkål, uspec., rå
Engelsk navn
Cauliflower, all varieties, raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. botrytis
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 34 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 116 kJ 1003
Energi, kcal 28 kcal 1003
total-N 0,389 g 0,192 - 0,662 61 1068, 1842, 1859
Protein, total 2,4 g 1,200 - 4,138 61 1068, 1842, 1859
Protein, deklaration 2,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,2 g 1,74 - 2,65 50 1305, 1842, 1859
Fedt, total 0,4 g 0,28 - 0,56 4 1068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,53 - 0,96 34 1842, 1859
Tørstof 8,3 g 5,880 - 12,500 77 1068, 1305, 1842, 1859
Vand 91,7 g 87,500 - 94,120 77 1068, 1305, 1842, 1859
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 40,0 µg 18 - 102 8 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,12 - 0,30 5 1034
K1-vitamin 16,0 µg 14 1928
B1-vitamin 0,059 mg 0,027 - 0,131 50 1305, 1842, 1859
B2-vitamin, riboflavin 0,073 mg 0,049 - 0,092 33 1305, 1859
Niacin 1,07 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,53 - 0,75 10 1018
B6-vitamin 0,145 mg 0,094 - 0,252 50 1305, 1842, 1859
Pantothensyre 0,600 mg 1344
Biotin 1,50 µg 1344
Folat 165 µg 86 - 226 50 1305, 1842, 1859
Frit folat 32,0 µg 18,7 - 59,4 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 76,8 mg 1003
L-ascorbinsyre 68,1 mg 50 - 103 50 1305, 1842, 1859
L-dehydroascorbinsyre 8,70 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 17,0 mg 8,3 - 55,0 6 1058
Kalium, K 286 mg 189 - 375 33 1305, 1859
Calcium, Ca 24,5 mg 21,7 - 29 11 1015, 1030
Magnesium, Mg 13,2 mg 5,15 - 17,4 33 1305, 1859
Phosphor, P 48,1 mg 38,9 - 56,7 6 1015
Jern, Fe 0,402 mg 0,24 - 0,7 33 1305, 1859
Kobber, Cu 0,042 mg 0,042 0,029 - 0,073 14 1082
Zink, Zn 0,261 mg 0,16 - 0,49 33 1305, 1859
Jod, I 0,800 µg 0,1 - 3,2 8 1055
Mangan, Mn 0,230 mg 0,15 - 0,39 5 1348
Chrom, Cr 1,10 µg 1,00 0 - 6,3 51 1506
Selen, Se 0,500 µg 0,0 - 4,5 27 1914
Nikkel, Ni 8,85 µg 0,4 - 132,3 21 1843
Kviksølv, Hg 0,070 µg 0,040 0 - 0,67 51 1506
Arsen, As 0,180 µg 0,180 0 - 1,8 51 1506
Cadmium, Cd 0,740 µg 0,3 - 1,95 21 1843
Bly, Pb 0,500 µg 0,2 - 1,8 21 1843
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 1,50 mg 1 - 2 1101
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,010 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,31 g 1314
Glucose 0,510 g 1314
Monosaccharider, total 1,82 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1314
Saccharose 0,060 g 1314
Disaccharider, total 0,060 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,88 g 1003
Stivelse 0,010 g 1314
(a)Hexoses 0,390 g 1314
(b)Pentoses 0,540 g 1314
(c)UronicAcids 0,500 g 1314
Cellulose 1,12 g 1314
Lignin 0,010 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,069 21,7 1039
C18:0 0,007 2,20 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,026 8,18 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,030 9,43 1039
C18:3,n-3 0,187 58,5 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,076 23,8 1003
Sum monoumættede 0,026 8,15 1003
Sum polyumættede 0,217 68,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,319 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,187 58,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,030 9,40 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 86 220 1059
Leucin 128 330 1059
Lysin 117 300 1059
Methionin 30 77 1059
Cystin 14 37 1059
Phenylalanin 82 210 1059
Tyrosin 51 130 1059
Threonin 82 210 1059
Tryptofan 28 71 1059
Valin 140 360 1059
Arginin 93 240 1059
Histidin 43 110 1059
Alanin 183 470 1059
Asparaginsyre 198 510 1059
Glutaminsyre 268 690 1059
Glycin 86 220 1059
Prolin 105 270 1059
Serin 121 310 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby