Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 20
Voksbønner, rå
Engelsk navn
Beans, wax, raw
Taxonomisk navn
Phaseolus vulgaris L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 12
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 148 kJ 1003
Energi, kcal 35 kcal 1003
total-N 0,336 g 1 1073
Protein, total 2,1 g 1 1073
Protein, deklaration 2,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,8 g 1,4 - 2,2 4 T 753
Fedt, total 0,2 g 1 1073
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1 1073
Tørstof 10,0 g 1 1073
Vand 90,0 g 1 1073
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,58 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 55,0 µg 47 - 64 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,450 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,450 mg 1 1034
B1-vitamin 0,075 mg 0,053 - 0,091 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,125 mg 0,113 - 0,139 5 1022
Niacin 1,05 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,44 - 0,69 10 1018
B6-vitamin 0,100 mg 0,064 - 0,177 6 1025
Pantothensyre 0,050 mg 1344
Biotin 0,700 µg 1344
Folat 100 µg 6 1803
Frit folat 8,00 µg 1,0 - 18,7 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 21,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 21,0 mg 15 - 31 17 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 150 1938
Kalium, K 209 mg 150 1938
Calcium, Ca 45,0 mg 30 - 54 4 1030
Magnesium, Mg 27,0 mg 1344
Phosphor, P 38,0 mg 136 1938
Jern, Fe 1,10 mg 0,54 - 2,44 5 1043
Kobber, Cu 0,070 mg 1344
Zink, Zn 0,400 mg 1344
Jod, I 0,600 µg 0,4 - 1,0 3 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 2,50 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 81 240 1059
Leucin 118 350 1059
Lysin 111 330 1059
Methionin 28 84 1059
Cystin 7 22 1059
Phenylalanin 57 170 1059
Tyrosin 47 140 1059
Threonin 91 270 1059
Tryptofan 27 80 1059
Valin 104 310 1059
Arginin 77 230 1059
Histidin 33 98 1059
Alanin 84 250 1059
Asparaginsyre 336 1000 1059
Glutaminsyre 218 650 1059
Glycin 64 190 1059
Prolin 60 180 1059
Serin 165 490 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby