DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 27
Hyben, rå
Engelsk navn
Rose hip, raw
Taxonomisk navn
Rosa rugosa Thunb.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 32 1 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 332 kJ 1003
Energi, kcal 79 kcal 1003
Nitrogen, total 0,096 g 1 1825
Protein, videnskabelig 0,6 g 1 1825
Protein, deklaration 0,6 g 1 1825
Kulhydrat, difference 21,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 15,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 15,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 6,1 g 1 1825
Fedt, total 0,5 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1343
Aske 0,9 g 1 1825
Tørstof 23,1 g 16,6 - 29,6 5 1825, 1808
Vand 76,9 g 70,4 - 83,4 5 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 950 RE 1003
Retinol 0 µg 1343
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0600 mg 0,052 - 0,062 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0700 mg 0,068 - 0,072 2 1022
Niacinækvivalent 0,542 NE 1003
Niacin 0,500 mg 0,35 - 0,6 10 1018
B6-vitamin 0,0500 mg 0,041 - 0,061 2 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 840 mg 1003
L-ascorbinsyre 840 mg 180 - 1280 17 1017
beta-caroten 11400 µg 12150 6730 - 14700 4 1808
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 24,0 mg 2,6 - 46 2 1058
Kalium, K 410 mg 370 - 451 2 1058
Calcium, Ca 184 mg 172 - 201 3 1015
Magnesium, Mg 28,0 mg 20,7 - 35,3 2 1058
Fosfor, P 35,0 mg 26,1 - 43,2 3 1015
Jern, Fe 0,200 mg 0,13 - 0,22 2 1043
Kobber, Cu 0,180 mg 1 1348
Zink, Zn 0,920 mg 1 1348
Jod, I 1,000 µg 0,25 - 1,5 3 1055
Mangan, Mn 1,20 mg 1 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 1 1348
Selen, Se 0,200 µg 1 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 6,30 g 1343
Glukose 6,30 g 1343
Monosaccharider, total 12,6 g 1003
Sakkarose 1,44 g 1343
Disaccharider, total 1,44 g 1003
Sukkerarter, total 14,0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 2 26 1027

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby