Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 27
Hyben, rå
Engelsk navn
Rose hip, raw
Taxonomisk navn
Rosa rugosa Thunb.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 32 1 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 332 kJ 1003
Energi, kcal 79 kcal 1003
total-N 0,096 g 1 1825
Protein, total 0,6 g 1 1825
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 21,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 6,1 g 1 1825
Fedt, total 0,5 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1343
Aske 0,9 g 1 1825
Tørstof 23,1 g 16,600 - 29,600 5 1808, 1825
Vand 76,9 g 70,400 - 83,400 5 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 950 RE 1003
Retinol 0 µg 1343
ß-caroten 11400 µg 12150 6730 - 14700 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 0,052 - 0,062 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 0,068 - 0,072 2 1022
Niacin 0,533 NE 1003
niacin 0,500 mg 0,35 - 0,60 10 1018
B6-vitamin 0,050 mg 0,041 - 0,061 2 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 840 mg 1003
L-ascorbinsyre 840 mg 180 - 1280 17 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 24,0 mg 2,6 - 46,0 2 1058
Kalium, K 410 mg 370 - 451 2 1058
Calcium, Ca 184 mg 172 - 201 3 1015
Magnesium, Mg 28,0 mg 20,7 - 35,3 2 1058
Phosphor, P 35,0 mg 26,1 - 43,2 3 1015
Jern, Fe 0,200 mg 0,13 - 0,22 2 1043
Kobber, Cu 0,180 mg 1 1348
Zink, Zn 0,920 mg 1 1348
Jod, I 1,00 µg 0,25 - 1,5 3 1055
Mangan, Mn 1,20 mg 1 1348
Chrom, Cr 3,00 µg 1 1348
Selen, Se 0,200 µg 1 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 6,30 g 1343
Glucose 6,30 g 1343
Monosaccharider, total 12,6 g 1003
Saccharose 1,44 g 1343
Disaccharider, total 1,44 g 1003
Sukkerarter, ialt 14,0 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 2 26 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby