DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 333
Rygeost, 1 % fedt
Engelsk navn
Cheese, unripened, smoked, 1 % fat
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 288 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 290 kJ 1003
Energi (kcal) 68 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 68 kcal 1003
Protein 11,9 g 11,87 11,3 - 12,4 1 2092, 1221
Protein fra Aminosyrer 10,5 g 1003
Protein, deklaration 11,6 g 11,63 11,1 - 12,1 1 2092, 1221
Kulhydrat difference 3,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 0,52 - 0,6 94 2092, 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,08 g 1 1003
Aske 0,8 g 1 2092
Tørstof 17,4 g 17,4 - 17,4 94 2092, 1221
Vand 82,6 g 82,6 - 82,6 94 2092, 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,33 RE 1003
Retinol 4,00 µg 1003
beta-Caroten 2,00 µg 1003
D-vitamin 0,0700 µg 1003
D3-vitamin 0,0700 µg 1003
E-vitamin 0,01000 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,01000 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,290 mg 1 2092
Niacinækvivalent 3,18 NE 1003
Niacin 0,450 mg 1 2092
B6-vitamin 0,0683 mg 0,06 - 0,081 6 2092, 1025
Pantotensyre 0,390 mg 1 2092
Biotin 3,80 µg 1 2092
Folat 2,80 µg 6 T 517.0
Frit folat 2,00 µg T 517.0
B12-vitamin 0,590 µg 1 2092
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 1 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 31,0 mg 1 2092
Kalium 120 mg 120,0 74 - 149 1 2092, 1346
Calcium 112 mg 1 2092
Magnesium 13,0 mg 1 2092
Jern 0,0500 mg 1 2092
Kobber 0,0290 mg 1 2092
Zink 0,470 mg 1 2092
Mangan 0,0170 mg 1 2092
Krom 0,230 µg 1 2092
Molybdæn 5,00 µg 3 - 5 2 1348
Cobolt 0,500 µg 2 1348
Selen 7,10 µg 1 2092
Fosfor 207 mg 130 - 330 19 2092, 1221
Chlorid 90,0 mg 1 2092
Jod 15,0 µg 1 2092
Nikkel 2,50 µg 1 2092
Kviksølv 0,1000 µg 2 1348
Arsen 1,000 µg 2 1348
Cadmium 0,00400 µg 1538
Bly 0,180 µg 1538
Sum mineraler 573 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glukose 0 g 1 2092
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 3,50 g 1 2092
Sakkarose 0 g 1 2092
Sum disakkarider 3,50 g 1003
Sum sukkerarter 3,50 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,930 g 1217
D-mælkesyre 0,1000 g 1217
Sum organiske syrer 1,03 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,018 3,67 1227
C6:0 0,011 2,24 1227
C8:0 0,007 1,42 1227
C10:0 0,016 3,26 1227
C12:0 0,020 4,08 1227
C14:0 0,057 11,6 1227
C16:0 0,155 31,4 1227
C18:0 0,053 10,8 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,007 1,42 1227
C16:1,n-7 0,011 2,24 1227
C18:1,n-9 0,116 23,4 1227
C20:1,n-11 0,006 1,22 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,011 2,24 1227
C18:3,n-3 0,004 0,816 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,338 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,140 28,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,015 3,06 1003
Sum fedtsyrer 0,492 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,004 0,816 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,011 2,24 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 6 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,862 2092, 1221
Isoleucin 652 350 1059
Leucin 1100 590 1059
Lysin 950 510 1059
Methionin 335 180 1059
Cystin 43 23 1059
Phenylalanin 614 330 1059
Tyrosin 652 350 1059
Threonin 410 220 1059
Tryptofan 164 88 1059
Valin 801 430 1059
Arginin 372 200 1059
Histidin 335 180 1059
Alanin 372 200 1059
Asparaginsyre 838 450 1059
Glutaminsyre 2330 1250 1059
Glycin 242 130 1059
Prolin 1250 670 1059
Serin 670 360 1059
Sum essentielle Aminosyrer 5358,84
Sum ikke essentielle aminosyrer 6764,65
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Cholin 16,6 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby