Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 333
Rygeost, 1 % fedt
Engelsk navn
Cheese, unripened, smoked, 1 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 288 kJ 1003
Energi, kcal 69 kcal 1003
total-N 1,862 g 1,862 1,78 - 1,944 2 1221, 2092
Protein, total 11,9 g 11,9 11,356 - 12,403 2 1221, 2092
Protein, deklaration 11,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 0,6 - 0,6 94 1221, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1 2092
Tørstof 17,4 g 17,4 - 17,4 94 1221, 2092
Vand 82,6 g 82,600 - 82,600 94 1221, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 4,00 µg 1003
ß-caroten 2,00 µg 1003
D-vitamin 0,070 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,070 µg 1003
E-vitamin 0,010 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,010 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 1 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,290 mg 1 2092
Niacin 3,18 NE 1003
niacin 0,450 mg 1 2092
B6-vitamin 0,068 mg 0,06 - 0,081 6 1025, 2092
Pantothensyre 0,390 mg 1 2092
Biotin 3,80 µg 1 2092
Folat 2,80 µg 6 T 517
Frit folat 2,00 µg T 517
B12-vitamin 0,590 µg 1 2092
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 1 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 90,0 mg 1 2092
Natrium, Na 31,0 mg 1 2092
Kalium, K 120 mg 120 74 - 149 2 1346, 2092
Calcium, Ca 112 mg 1 2092
Magnesium, Mg 13,0 mg 1 2092
Phosphor, P 207 mg 130 - 330 19 1221, 2092
Jern, Fe 0,050 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,029 mg 1 2092
Zink, Zn 0,470 mg 1 2092
Jod, I 15,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,017 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,230 µg 1 2092
Selen, Se 7,10 µg 1 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 3 - 5 2 1348
Cobolt, Co 0,500 µg 2 1348
Nikkel, Ni 2,50 µg 1 2092
Kviksølv, Hg 0,100 µg 2 1348
Arsen, As 1,00 µg 2 1348
Cadmium, Cd 0,004 µg 1538
Bly, Pb 0,180 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,930 g 1217
D-mælkesyre 0,100 g 1217
Organiske syrer, tot. 1,03 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glucose 0 g 1 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 3,50 g 1 2092
Saccharose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 3,50 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,50 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,018 3,67 1227
C6:0 0,011 2,25 1227
C8:0 0,007 1,43 1227
C10:0 0,016 3,27 1227
C12:0 0,020 4,08 1227
C14:0 0,057 11,6 1227
C16:0 0,155 31,4 1227
C18:0 0,053 10,8 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,007 1,43 1227
C16:1,n-7 0,011 2,25 1227
C18:1,n-9 0,116 23,5 1227
C20:1,n-11 0,006 1,22 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,011 2,25 1227
C18:3,n-3 0,004 0,81 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,337 68,5 1003
Sum monoumættede 0,140 28,5 1003
Sum polyumættede 0,015 3,05 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,492 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,004 0,81 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,011 2,24 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 6 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 652 350 1059
Leucin 1100 590 1059
Lysin 950 510 1059
Methionin 335 180 1059
Cystin 43 23 1059
Phenylalanin 614 330 1059
Tyrosin 652 350 1059
Threonin 410 220 1059
Tryptofan 164 88 1059
Valin 801 430 1059
Arginin 372 200 1059
Histidin 335 180 1059
Alanin 372 200 1059
Asparaginsyre 838 450 1059
Glutaminsyre 2330 1250 1059
Glycin 242 130 1059
Prolin 1250 670 1059
Serin 670 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby