Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 37
Peberfrugt, grøn, rå
Engelsk navn
Pepper, sweet, green, raw
Taxonomisk navn
Capsicum annuum L. var. grossum (L.) Terpø
Synonymer
Peberfrugter
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 19 10 1015, 1879
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 91 kJ 1003
Energi, kcal 22 kcal 1003
total-N 0,144 g 0,112 - 0,176 15 1073, 1825
Protein, total 0,9 g 0,700 - 1,100 15 1073, 1825
Protein, deklaration 0,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,8 g 1,57 - 2,05 8 1305
Fedt, total 0,3 g 0,2 - 0,4 3 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,3 - 0,5 15 1073, 1825
Tørstof 6,4 g 5,000 - 8,200 30 1073, 1305, 1808, 1879
Vand 93,6 g 91,800 - 95,000 30 1073, 1305, 1808, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 13,9 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 167 µg 152 135 - 232 6 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,550 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,550 mg 0,30 - 0,80 5 1034
B1-vitamin 0,034 mg 0,023 - 0,048 8 1305
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg 0,022 - 0,030 8 1305
Niacin 0,683 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,56 - 0,60 3 1018
B6-vitamin 0,190 mg 0,111 - 0,259 8 1305
Pantothensyre 0,230 mg 1352
Folat 35,0 µg 26 - 44 8 1305
Frit folat 8,00 µg 5,3 - 10,3 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 104 mg 1003
L-ascorbinsyre 99,1 mg 38 - 154 19 1073, 1305
L-dehydroascorbinsyre 5,00 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 6,00 mg 2,7 - 10,2 6 1058
Kalium, K 187 mg 165 - 207 14 1058, 1305
Calcium, Ca 8,55 mg 6,12 - 12 8 1015, 1030
Magnesium, Mg 11,1 mg 7,34 - 12,3 14 1058, 1305
Phosphor, P 27,4 mg 22,5 - 30,6 6 1015
Jern, Fe 0,354 mg 0,23 - 0,58 14 1043, 1305
Kobber, Cu 0,083 mg 0,053 - 0,14 5 1348
Zink, Zn 0,110 mg 0,06 - 0,19 8 1305
Jod, I 0,400 µg 0,15 - 0,8 4 1055
Mangan, Mn 0,100 mg 1349
Chrom, Cr 1,50 µg 0,80 0 - 10,9 21 1506
Selen, Se 0,100 µg 0,0 - 0,3 26 1914
Molybdæn, Mo 0 µg 1349
Nikkel, Ni 8,20 µg 5,40 0,9 - 41,9 21 1506
Kviksølv, Hg 0,070 µg 0 - 0,60 21 1506
Arsen, As 0,070 µg 0,040 0 - 0,43 21 1506
Cadmium, Cd 0,601 µg 0,0 - 1,88 26 1914
Bly, Pb 0,500 µg 0,500 0,2 - 0,8 14 1914
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,030 mg 1496
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,17 g 1,20 1,0 - 1,3 6 1314, 1879
Glucose 1,31 g 1,45 0,84 - 1,5 6 1314, 1879
Monosaccharider, total 2,48 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 2 1314, 1879
Saccharose 0,012 g 0,000 0 - 0,07 6 1314, 1879
Disaccharider, total 0,012 g 1003
Raffinose 0 g 0 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, ialt 2,49 g 1003
Stivelse 0,100 g 1314
(a)Hexoses 0,250 g 1314
(b)Pentoses 0,190 g 1314
(c)UronicAcids 0,670 g 1314
Cellulose 0,610 g 1314
Lignin 0,260 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,041 19,4 1039
C18:0 0,014 6,33 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,008 3,80 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,096 44,7 1039
C18:3,n-3 0,055 25,7 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,055 25,7 1003
Sum monoumættede 0,008 3,74 1003
Sum polyumættede 0,151 70,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,214 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,055 25,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,096 44,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 27 190 1059
Leucin 36 250 1059
Lysin 42 290 1059
Methionin 7 50 1059
Cystin 7 50 1059
Phenylalanin 27 190 1059
Tyrosin 13 93 1059
Threonin 29 200 1059
Tryptofan 5 36 1059
Valin 42 290 1059
Arginin 35 240 1059
Histidin 14 100 1059
Alanin 35 240 1059
Asparaginsyre 118 820 1059
Glutaminsyre 124 860 1059
Glycin 30 210 1059
Prolin 23 160 1059
Serin 43 300 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby