Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 517
Hytteost, 20+
Engelsk navn
Cheese, cottage, 20 % fidm.
Synonymer
Hytteret, Hytteost, 4.5 % fedt
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 441 kJ 1003
Energi, kcal 105 kcal 1003
total-N 2,080 g 2,080 2,07 - 2,09 2 2092
Protein, total 13,3 g 13,3 13,207 - 13,334 2 2092
Protein, deklaration 13,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 4,4 g 4,4 4,3 - 4,5 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1,3 1,32 - 1,33 2 2092
Tørstof 22,2 g 22,2 21,6 - 22,7 2 2092
Vand 77,8 g 77,8 77,300 - 78,400 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 39,0 RE 1003
Retinol 37,0 µg 37,0 34 - 40 2 2092
ß-caroten 24,0 µg 1003
D-vitamin 0,110 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,110 µg 1003
E-vitamin 0,040 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,040 mg 0,040 0,00 - 0,08 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,030 mg 0,030 0,03 - 0,03 2 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,230 mg 0,230 0,20 - 0,26 2 2092
Niacin 3,14 NE 1003
niacin 0,085 mg 0,085 0,08 - 0,09 2 2092
B6-vitamin 0,040 mg 0,040 0,04 - 0,04 2 2092
Pantothensyre 0,260 mg 0,260 0,25 - 0,27 2 2092
Biotin 1,70 µg 1,70 1,5 - 1,9 2 2092
Folat 2,80 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 1344
B12-vitamin 0,470 µg 0,470 0,34 - 0,60 2 2092
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 1217
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,580 mg 0,580 0,58 - 0,58 2 2092
Natrium, Na 351 mg 351 347 - 355 2 2092
Kalium, K 71,0 mg 71,0 70 - 72 2 2092
Calcium, Ca 90,0 mg 90,0 82 - 98 2 2092
Magnesium, Mg 7,35 mg 7,35 6,9 - 7,8 2 2092
Phosphor, P 154 mg 154 151 - 156 2 2092
Jern, Fe 0,034 mg 0,034 0,021 - 0,047 2 2092
Kobber, Cu 0,026 mg 0,026 0,025 - 0,026 2 2092
Zink, Zn 0,635 mg 0,635 0,56 - 0,71 2 2092
Jod, I 11,5 µg 11,5 11 - 12 2 2092
Mangan, Mn 0,004 mg 0,004 0,003 - 0,005 2 2092
Chrom, Cr 1,16 µg 1,16 0,81 - 1,51 2 2092
Selen, Se 7,25 µg 7,25 7,1 - 7,4 2 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 3 - 5 2 1348
Nikkel, Ni 1,02 µg 1,02 0,68 - 1,36 2 2092
Cadmium, Cd 0,004 µg 1538
Bly, Pb 0,180 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,240 g 1217
D-mælkesyre 0,130 g 1217
Organiske syrer, tot. 0,370 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Tyramin 1,00 mg 0,6 - 1,3 1486
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 2 2092
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glucose 0 g 0 2 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 2,50 g 2,50 2,4 - 2,6 2 2092
Saccharose 0 g 0 2 2092
Disaccharider, total 2,50 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,50 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,160 4,05 2092
C6:0 0,105 2,66 2092
C8:0 0,060 1,52 2092
C10:0 0,125 3,17 2092
C12:0 0,140 3,54 2092
C14:0 0,415 10,5 2092
C15:0 0,045 1,14 2092
C16:0 1,15 29,1 2092
C18:0 0,490 12,4 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,030 0,75 2092
C16:1,n-7 0,050 1,27 2092
C18:1,n-9 0,780 19,7 2092
C18:1,n-7 0,035 0,88 2092
C18:1,trans n-9 0,155 3,92 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,070 1,77 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,010 0,25 2092
C18:3,n-3 0,025 0,63 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,030 0,75 2092
Andre fedtsyrer 0,075 1,90 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,69 68,1 1003
Sum monoumættede 0,895 22,7 1003
Sum polyumættede 0,105 2,66 1003
Sum transfedtsyrer 0,185 4,68 1003
Fedtsyrer, total 3,95 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,025 0,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,070 1,77 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 18 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 728 350 1059
Leucin 1230 590 1059
Lysin 1060 510 1059
Methionin 374 180 1059
Cystin 48 23 1059
Phenylalanin 686 330 1059
Tyrosin 728 350 1059
Threonin 458 220 1059
Tryptofan 183 88 1059
Valin 894 430 1059
Arginin 416 200 1059
Histidin 374 180 1059
Alanin 416 200 1059
Asparaginsyre 936 450 1059
Glutaminsyre 2600 1250 1059
Glycin 270 130 1059
Prolin 1390 670 1059
Serin 749 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby