Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 519
Kålrabi (kålroe), rå
Engelsk navn
Swede, raw
Taxonomisk navn
Brassica napus L. var. napobrassica (L.) Reichb.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 143 kJ 1003
Energi, kcal 34 kcal 1003
total-N 0,160 g 0,128 - 0,192 2 1344, 1825
Protein, total 1,0 g 0,800 - 1,200 2 1344, 1825
Protein, deklaration 1,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 8,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,9 g 2,8 - 3,0 2 1825
Fedt, total 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,5 - 0,7 2 1825
Tørstof 10,4 g 9,600 - 11,100 2 1825
Vand 89,6 g 88,900 - 90,400 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 35,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 430 µg 400 - 460 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
B1-vitamin 0,045 mg 0,022 - 0,060 6 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg 0,039 - 0,042 3 1022
Niacin 2,03 NE 1003
niacin 1,80 mg 1,04 - 2,62 10 1018
B6-vitamin 0,120 mg 0,097 - 0,144 2 1025
Pantothensyre 0,110 mg 1344
Biotin 0,100 µg 1344
Folat 27,0 µg 1344
Frit folat 23,0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 41,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 41,0 mg 28 - 56 11 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,0 mg 8,0 - 11,9 5 1058
Kalium, K 392 mg 233 - 713 5 1058
Calcium, Ca 47,4 mg 32 - 89 11 1015, 1030
Magnesium, Mg 14,0 mg 8,9 - 26,1 5 1058
Phosphor, P 42,6 mg 26,6 - 53,5 6 1015
Jern, Fe 0,250 mg 0,19 - 0,36 3 1043
Kobber, Cu 0,030 mg 0,022 - 0,036 5 1348
Zink, Zn 0,180 mg 0,17 - 0,21 5 1348
Jod, I 0,500 µg 0,35 - 0,7 3 1055
Mangan, Mn 0,140 mg 0,13 - 0,17 5 1348
Chrom, Cr 0,500 µg 0,5 - 1,0 5 1347
Selen, Se 0 µg 5 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 4,10 g 1344
Stivelse 0,100 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,015 18,8 1039
C18:0 0,003 3,75 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 2,50 1039
C18:1,n-9 0,012 15,0 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,018 22,5 1039
C18:3,n-3 0,030 37,5 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,018 22,5 1003
Sum monoumættede 0,014 17,5 1003
Sum polyumættede 0,048 60,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 37,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,018 22,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 14 85 1027

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby