DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 519
Kålrabi (kålroe), rå
Engelsk navn
Swede, raw
Taxonomisk navn
Brassica napus L. var. napobrassica (L.) Reichb.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 143 kJ 1003
Energi, kcal 34 kcal 1003
Nitrogen, total 0,160 g 0,128 - 0,192 2 1825
Protein, videnskabelig 1,0 g 0,8 - 1,2 2 1825
Protein, deklaration 1,0 g 0,8 - 1,2 2 1825
Kulhydrat, difference 8,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 5,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 2,9 g 2,8 - 3 2 1825
Fedt, total 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,5 - 0,7 2 1825
Tørstof 10,4 g 9,6 - 11,1 2 1825
Vand 89,6 g 88,9 - 90,4 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 35,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
B1-vitamin 0,0450 mg 0,022 - 0,06 6 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0400 mg 0,039 - 0,042 3 1022
Niacinækvivalent 2,03 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,04 - 2,62 10 1018
B6-vitamin 0,120 mg 0,097 - 0,144 2 1025
Pantothensyre 0,110 mg 1344
Biotin 0,1000 µg 1344
Folat 27,0 µg 1344
Frit folat 23,0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 41,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 41,0 mg 28 - 56 11 1017
beta-caroten 430 µg 400 - 460 2 1020
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,00 mg 8 - 11,9 5 1058
Kalium, K 392 mg 233 - 713 5 1058
Calcium, Ca 47,4 mg 32 - 89 11 1030, 1015
Magnesium, Mg 14,0 mg 8,9 - 26,1 5 1058
Fosfor, P 42,6 mg 26,6 - 53,5 6 1015
Jern, Fe 0,250 mg 0,19 - 0,36 3 1043
Kobber, Cu 0,0300 mg 0,022 - 0,036 5 1348
Zink, Zn 0,180 mg 0,17 - 0,21 5 1348
Jod, I 0,500 µg 0,35 - 0,7 3 1055
Mangan, Mn 0,140 mg 0,13 - 0,17 5 1348
Chrom, Cr 0,500 µg 0,5 - 1 5 1347
Selen, Se 0 µg 5 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 4,10 g 1344
Stivelse 0,1000 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,015 18,7 1039
C18:0 0,003 3,75 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 2,5 1039
C18:1,n-9 0,012 15 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,018 22,5 1039
C18:3,n-3 (ALA) 0,030 37,5 1039
C20:4,n-6 0,000 0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,018 22,5 1003
Sum monoumættede 0,014 17,5 1003
Sum polyumættede 0,048 60 1003
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 37,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,018 22,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 14 85 1027

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby