DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 671
Creme fraiche 18 %
Engelsk navn
Cream, cultured, 18 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 793 kJ 1003
Energi, kcal 192 kcal 1003
Nitrogen, total 0,443 g 0,28 - 0,68 22 1236, 2092
Protein, videnskabelig 2,8 g 1,78 - 4,33 22 1236, 2092
Protein, deklaration 2,8 g 1,75 - 4,25 22 1236, 2092
Kulhydrat, difference 3,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 3,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 18,6 g 16,3 - 20,8 112 1236, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,665 0,56 - 0,77 2 2092
Tørstof 25,6 g 25 - 26,9 112 1236, 2092
Vand 74,4 g 73,1 - 75 112 1236, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 126 RE 1003
Retinol 119 µg 119 101 - 137 2 2092
D-vitamin 0,220 µg 1003
D3-vitamin 0,220 µg 1003
E-vitamin 0,260 α-TE
alfa-tokoferol 0,260 mg 0,26 0,06 - 0,46 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0320 mg 1 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,180 mg 0,158 - 0,195 4 1046
Niacinækvivalent 0,587 NE 1003
Niacin 0,0700 mg 0,066 - 0,073 2 1046
B6-vitamin 0,0340 mg 0,033 - 0,035 2 1046
Pantothensyre 0,300 mg 1001
Biotin 1,40 µg 1001
Folat 10,00 µg 6 1803
B12-vitamin 0,200 µg 0,16 - 0,25 2 1046
C-vitamin 0,1000 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,1000 mg 0,1 - 0,3 24 1235
beta-caroten 82,0 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,0700 mg 0,07 0,07 - 0,07 2 2092
Natrium, Na 30,0 mg 30 30 - 30 2 2092
Kalium, K 123 mg 122,5 118 - 127 2 2092
Calcium, Ca 98,4 mg 87 - 139 27 1232, 2092
Magnesium, Mg 9,91 mg 8,5 - 11,3 27 2092, 1232
Fosfor, P 76,9 mg 57 - 101 27 1232, 2092
Jern, Fe 0,0240 mg 0,024 0,021 - 0,027 2 2092
Kobber, Cu 0,0150 mg 0,015 0,014 - 0,016 2 2092
Zink, Zn 0,344 mg 0,28 - 0,46 18 1234, 2092
Jod, I 10,1 µg 10,1 7,2 - 13 2 2092
Mangan, Mn 0,00300 mg 0,003 0,002 - 0,004 2 2092
Chrom, Cr 0,250 µg 0,25 0,14 - 0,36 2 2092
Selen, Se 2,20 µg 2,2 1 - 3,4 2 2092
Nikkel, Ni 0,920 µg 0,92 0,69 - 1,15 2 2092
Cadmium, Cd 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,700 g 0,47 - 0,93 21 1224
D-mælkesyre 0 g 11 1224
Citronsyre 0 g 11 1224
Organiske syrer, tot. 0,700 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 2 2092
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glukose 0 g 0 2 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 2,84 g 2,39 - 3,27 23 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 0 2 2092
Disaccharider, total 2,84 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 2,84 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,690 3,93 2092
C6:0 0,482 2,74 2092
C8:0 0,274 1,55 2092
C10:0 0,601 3,42 2092
C12:0 0,672 3,83 2092
C14:0 1,928 10,9 2092
C15:0 0,190 1,08 2092
C16:0 5,433 30,9 2092
C18:0 2,160 12,3 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,149 0,847 2092
C16:1,n-7 0,238 1,35 2092
C18:1,n-9 3,208 18,2 2092
C18:1,n-7 0,131 0,745 2092
C18:1,trans 0,601 3,42 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,309 1,76 2092
C18:2,conjugerede 0,065 0,372 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,095 0,542 2092
C18:2,trans 0,125 0,711 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,202 1,15 2092
Sum mættede 12,431 70,8 1003
Sum monoumættede 3,725 21,2 1003
Sum polyumættede 0,470 2,67 1003
Transfedtsyrer, total 0,726 4,13 1003
Fedtsyrer, total 17,555 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,095 0,542 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,309 1,76 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 62 mg 112 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 151 340 1059
Leucin 261 590 1059
Lysin 230 520 1059
Methionin 62 140 1059
Cystin 23 51 1059
Phenylalanin 133 300 1059
Tyrosin 120 270 1059
Threonin 93 210 1059
Tryptofan 31 70 1059
Valin 182 410 1059
Arginin 102 230 1059
Histidin 71 160 1059
Alanin 89 200 1059
Asparaginsyre 213 480 1059
Glutaminsyre 447 1010 1059
Glycin 66 150 1059
Prolin 217 490 1059
Serin 151 340 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby